- 2,864
- 2,435
- 113
Etkinlik sahibinin çıkanlara vermeyelim demesine rağmen sürekli çıkanlara verildi
Yoo çok da takip etmedim.Evet cekilis sahibi dinlenmior cok iyi takip etmissin belli dost![]()
Ağla şimdi ahahahahaj
Bos konusmayin ya ilk cekiliste adam 47 kisiye yollayin hepsine dedi az onceki cekilisi yapan admin 20 kisiye yolladi..son cekilistede yine cekilisi yaptiran kisi bi arkadasa yap dedi adam mesaj yazdi begenildi patt admin geldi yine bos yapma ...admin diyr herseyi o dogru yapio saniosunuz gaoiba hak yendi kac defaAynen sana katılıyorum.herkes kendi kafasına göre dağıtım yapmanın peşine düşüp etkinlik sahibi ne diyor diye ilgilenmiyor.zaten etkinlik basında adam neye göre dağıtacağını yazmış beğenini yap bol şans dile ve sabırla bekle.bunu bile beceremiyoruz.
İlk çekilişte cıktım kabul edılmedı yukarda belirtim nasipse cıkar diye sana cıkmadı aglıyorsun kıyamam ya sanaaglayan birisi varsa oda sensın . var orda normalmii nana cıkmadıgı ıcın degıl
İroniyi bile.anlamiosunYoo çok da takip etmedim.![]()
İlk çekilişte cıktım kabul edılmedı yukarda belirtim nasipse cıkar diye sana cıkmadı aglıyorsun kıyamam ya sana![]()
AynenBos konusmayin ya ilk cekiliste adam 47 kisiye yollayin hepsine dedi az onceki cekilisi yapan admin 20 kisiye yolladi..son cekilistede yine cekilisi yaptiran kisi bi arkadasa yap dedi adam mesaj yazdi begenildi patt admin geldi yine bos yapma ...admin diyr herseyi o dogru yapio saniosunuz gaoiba hak yendi kac defa
Tamam tamam noktayı cıkarıp sana versinler üzüldüm simdio nokta oldugu ıcın ıptal olması gerektıgını soyledım sadece benn boş yapmaa
Mod adamla konuşarak yaptığını yazmış mı ben mi yanlış görüyorum?Bos konusmayin ya ilk cekiliste adam 47 kisiye yollayin hepsine dedi az onceki cekilisi yapan admin 20 kisiye yolladi..son cekilistede yine cekilisi yaptiran kisi bi arkadasa yap dedi adam mesaj yazdi begenildi patt admin geldi yine bos yapma ...admin diyr herseyi o dogru yapio saniosunuz gaoiba hak yendi kac defa
Cok guzel hak yedi modun ozeti buMod adamla konuşarak yaptığını yazmış mı ben mi yanlış görüyorum?
Çekiliş sahibi de işi sürekli başkalarına havale ederek hata yapmış. Öyle olunca 10 ayrı adam kafasına göre çekiliş yapmaya kalkıyor. Karmaşa oluyor. Birine havale edilecekse o mod olmalı zaten.![]()
Anladığım için takip etmediğimi söylüyorum zaten, "he he çok iyi takio etmişsin, bir şeyden haberin yok" demişsin basitçe.İroniyi bile.anlamiosun![]()
Of sabahin koru olmus soda moda cocuk gbi laf dalasi AllahimAnladığım için takip etmediğimi söylüyorum zaten, "he he çok iyi takio etmişsin, bir şeyden haberin yok" demişsin basitçe.
Sen biraz sinirlisin galiba, soda varsa iyi gelir![]()