http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Dostlar Sizce oluru var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
Etkinlik sahibinin çıkanlara vermeyelim demesine rağmen sürekli çıkanlara verildi

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Aynen sana katılıyorum.herkes kendi kafasına göre dağıtım yapmanın peşine düşüp etkinlik sahibi ne diyor diye ilgilenmiyor.zaten etkinlik basında adam neye göre dağıtacağını yazmış beğenini yap bol şans dile ve sabırla bekle.bunu bile beceremiyoruz.
Bos konusmayin ya ilk cekiliste adam 47 kisiye yollayin hepsine dedi az onceki cekilisi yapan admin 20 kisiye yolladi..son cekilistede yine cekilisi yaptiran kisi bi arkadasa yap dedi adam mesaj yazdi begenildi patt admin geldi yine bos yapma ...admin diyr herseyi o dogru yapio saniosunuz gaoiba hak yendi kac defa

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,678
4,521
113
Ulan 1 defa çıkmadı bana bu ne yani kaç defa alanlar var doymadi millet başından beri burdayım iki dakika dalmışım sonra su mesajı beğen bu mesajı beğen sonra çekiliş yap sokayım yapacağınız işe yanlış anlamayın herşeye itiraz eden biri değilim ama böyle düzenin taa amk yani

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,823
864
113
Konuda kilitlenir zaten simdi bol tekrarlı çekilişler size ben kacar

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Bir gün çekiliş yaparsam 20 kişiye 19 tane nokta koyup 1 kişiyi yazacağım listeye millet delirsin

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,108
1,644
113
Bos konusmayin ya ilk cekiliste adam 47 kisiye yollayin hepsine dedi az onceki cekilisi yapan admin 20 kisiye yolladi..son cekilistede yine cekilisi yaptiran kisi bi arkadasa yap dedi adam mesaj yazdi begenildi patt admin geldi yine bos yapma ...admin diyr herseyi o dogru yapio saniosunuz gaoiba hak yendi kac defa
Aynen

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Bendem size tavsiye 9 yil futbol.hakemligi yapmis biri olarak soyluorum boyle.ust duzey insanlara mudurmus yok adminmis cok guvenmeyin hakemlere yine hic guvenmeyin :D

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,662
3,680
113
Mod adamla konuşarak yaptığını yazmış mı ben mi yanlış görüyorum? :)

Çekiliş sahibi de işi sürekli başkalarına havale ederek hata yapmış. Öyle olunca 10 ayrı adam kafasına göre çekiliş yapmaya kalkıyor. Karmaşa oluyor. Birine havale edilecekse o mod olmalı zaten. ;)

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Mod adamla konuşarak yaptığını yazmış mı ben mi yanlış görüyorum? :)

Çekiliş sahibi de işi sürekli başkalarına havale ederek hata yapmış. Öyle olunca 10 ayrı adam kafasına göre çekiliş yapmaya kalkıyor. Karmaşa oluyor. Birine havale edilecekse o mod olmalı zaten. ;)
Cok guzel hak yedi modun ozeti bu :D

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Anladığım için takip etmediğimi söylüyorum zaten, "he he çok iyi takio etmişsin, bir şeyden haberin yok" demişsin basitçe. :)

Sen biraz sinirlisin galiba, soda varsa iyi gelir :D
Of sabahin koru olmus soda moda cocuk gbi laf dalasi Allahim :) hadi iyi sabahlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...