- 677
- 313
- 63
Ya onda bisey yok 15 dakika sure vermis tamamda gerek.yok begenen 32 kisiydi ne gerek var buna yazik yaniEvet 49 oldu. Ben şeye takıldım ya neden 05:05neden 05:00 değil
![]()
Ya onda bisey yok 15 dakika sure vermis tamamda gerek.yok begenen 32 kisiydi ne gerek var buna yazik yaniEvet 49 oldu. Ben şeye takıldım ya neden 05:05neden 05:00 değil
![]()
Onun yerine 1 dk süre olacak.burda olan beğenir zaten.fake hesaplarda giremez çekilişe.ama 15 dk süre olursa herkes girer@Shellac reis ip kontrolü olmuyorsa yarın 5-10 hesap açarım valla![]()
nerdensın hodrımeydann32 kişi vardı sıze ıyı oldu konustunuz o kadar ıptal oldu şimdi size cıkmayınca yıne aglarsınız
Kime verildiginin listesi var zaten. Sizdeki liste eksi o liste yaparsaniz cok kolay ulasabilirsiniz 1 dakika icinde..beyler konuyu açık bırakıyorum çözün diye bir birinize giriyorsunuz bugün 3 kişi banlandı Argo dan daha fazla kişi kazansın diye sayı belirliyoruz burda olanlar diyorsunuz oda tamam diyoruz çekiliş yapılmadan haksızlık oldu diyorsunuz bugün kime gönderilmediyse onlara dağıtılsın diyorsunuz tek tek onlara bakıp ayırt mı edelim saat veriyoruz yine yok, tam olarak ne isteniyor beyler
Kufur edeni millete satasani direk engelleseydiniz bu hale gelmezdi forum uyarmaya devam edinbeyler konuyu açık bırakıyorum çözün diye bir birinize giriyorsunuz bugün 3 kişi banlandı Argo dan daha fazla kişi kazansın diye sayı belirliyoruz burda olanlar diyorsunuz oda tamam diyoruz çekiliş yapılmadan haksızlık oldu diyorsunuz bugün kime gönderilmediyse onlara dağıtılsın diyorsunuz tek tek onlara bakıp ayırt mı edelim saat veriyoruz yine yok, tam olarak ne isteniyor beyler
Abi benden 1 tane kazandim.ama adamla sabaha kdr totem yaptim.nisanlimla sabahlamiom burfa sabahladik konu gozdoymasi degilYa daha önce ödül alanlar göZünüz doysun aga hala çekilişe katılıyorsunuz be
Süre çok uzun.1 dk süre olacak.kim beğenirse onlar katılır.burda olan beğenir zaten.fake hesaplarda giremez.20 dk süre mi olur çekilişe katılmak için.beyler konuyu açık bırakıyorum çözün diye bir birinize giriyorsunuz bugün 3 kişi banlandı Argo dan daha fazla kişi kazansın diye sayı belirliyoruz burda olanlar diyorsunuz oda tamam diyoruz çekiliş yapılmadan haksızlık oldu diyorsunuz bugün kime gönderilmediyse onlara dağıtılsın diyorsunuz tek tek onlara bakıp ayırt mı edelim saat veriyoruz yine yok, tam olarak ne isteniyor beyler
Hak yiyen almasin bununistioruz biz 20 kisi totem yaptik mesajida 32 kisi begendi 60-70 nedirbeyler konuyu açık bırakıyorum çözün diye bir birinize giriyorsunuz bugün 3 kişi banlandı Argo dan daha fazla kişi kazansın diye sayı belirliyoruz burda olanlar diyorsunuz oda tamam diyoruz çekiliş yapılmadan haksızlık oldu diyorsunuz bugün kime gönderilmediyse onlara dağıtılsın diyorsunuz tek tek onlara bakıp ayırt mı edelim saat veriyoruz yine yok, tam olarak ne isteniyor beyler