http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Dostlar Sizce oluru var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,432
178,579
113
beyler konuyu açık bırakıyorum çözün diye bir birinize giriyorsunuz bugün 3 kişi banlandı Argo dan daha fazla kişi kazansın diye sayı belirliyoruz burda olanlar diyorsunuz oda tamam diyoruz çekiliş yapılmadan haksızlık oldu diyorsunuz bugün kime gönderilmediyse onlara dağıtılsın diyorsunuz tek tek onlara bakıp ayırt mı edelim saat veriyoruz yine yok, tam olarak ne isteniyor beyler

burakakar41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,115
183
63
51 kisi olmus suraya bak ya forumda mesaji olmayan alakasiz kisiler begeniyor. Adil mi bu cekilis simdi bosuna mi totem yaptik? Ayrica fake hesaplari saymiyorum bile..

sukructnky15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
588
96
28
adamlar yapıyodu cekılısı yok yok dıye agladınız 60 kişi oldu sımdı hıc alakası olmayana bıle cıkabilir sayenızde 32 kısı den 25 ı alacaktı sımdı 60 da 25

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Valla tabletim pc im 2 telim var bende yarin 4 tane acayim kontrol yoksa :) birgun dagitacak kadar kazanirsam hak yemicem benle sabahlayanlara vericem

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
Ya daha önce ödül alanlar göZünüz doysun aga hala çekilişe katılıyorsunuz be

burakakar41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,115
183
63
beyler konuyu açık bırakıyorum çözün diye bir birinize giriyorsunuz bugün 3 kişi banlandı Argo dan daha fazla kişi kazansın diye sayı belirliyoruz burda olanlar diyorsunuz oda tamam diyoruz çekiliş yapılmadan haksızlık oldu diyorsunuz bugün kime gönderilmediyse onlara dağıtılsın diyorsunuz tek tek onlara bakıp ayırt mı edelim saat veriyoruz yine yok, tam olarak ne isteniyor beyler
Kime verildiginin listesi var zaten. Sizdeki liste eksi o liste yaparsaniz cok kolay ulasabilirsiniz 1 dakika icinde..

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,823
864
113
Kufur edeni millete satasani direk engelleseydiniz bu hale gelmezdi forum uyarmaya devam edin

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,108
1,644
113
Süre çok uzun.1 dk süre olacak.kim beğenirse onlar katılır.burda olan beğenir zaten.fake hesaplarda giremez.20 dk süre mi olur çekilişe katılmak için.

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
Hak yiyen almasin bununistioruz biz 20 kisi totem yaptik mesajida 32 kisi begendi 60-70 nedir

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
Bu 3. Katılışım bu da çıkmazsa bu saate kadar beklediğime yanarım agaaaa yanarımmmm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...