Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar Kedi Sahiplenmek İstiyorum Nerden Bulabilirim

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Kediler uzaylıdır bence bulaşma

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
418
367
63
Dostum cins kediler sürekli hastalanır sürekli ugrasrsın hayvanın acı crktgnı görürsün sürekli için acır. Cins kedi alma git sokaktan bul bi yavru tekir al. Ben 1 aylıkken sokakts yagmurda islanmış bi tekir bulmuştum besledim büyüttüm 2 yaşımda şuan.
Not: Tekir ile kaplan arasındaki tek fark kaplanın birazdaha uysal olmasıdır😂 tekir evin anasnı belliyor durmuyor kedi süreklievde bi aksiyon durduramıyoruz kediyi gece 3 te uykudayken burnumu ısırıyor üstüme atlıyor

Kum konusuna gelirsek evegetirdiginde ayagını bikere kuma sürt kedinin tamamdır bidaha asla o kumdan başka yere yapmaz

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
İnsanlar varoluşlarında hep kutsal bir anlam arıyorlar. Halbuki varlığımızın sebebi çok basit. Ebeveynlerimiz yaşlanıp elden ayaktan düştüğünde yalnız kalmak istemiyorlar. Yani geleceğe yatırım. Yapay zeka ev robotları yayginlasinca insanlar üremeye bile fazla ihtiyaç duymayacaklar. Mal varlığını bırakmak için belki ürerler

Varoluşunda derin manalar arayan insanlara sadece şaşıp kalıyorum. Dünya 8 milyardan 1 eksik olsa ne olur ki
En gelişmiş irade sahıbı dünyayı sekıllendıren en zeki bı nevı kutsal soyut düşünen canlıyız ondan en yüce canlı türü bızız şerefsız insan var ama şerefli ıradelı namus lü insan da çok şerefli namuslu bı insan yeryüzünde kı tüm canlılar dan, daha, kutsaldır hayvanlar ise yiyip ıcıp yatan hayvanlar düşünme yok bişey yok insan olecegını bıılen tek canlı en zor yük insanda doğruya doğru 1 düzgün insanın hayatı 1000 kedıden daha değerlidir benim için heee kahpe hayvanlar da, var yavru bebegı boğan aslanlar ceylanı canlı yutan, sırtlan sahıbı ölünce etını yıyen kedı eşcinsel olan hayvanlar vs vs

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,592
2,727
113
En gelişmiş irade sahıbı dünyayı sekıllendıren en zeki bı nevı kutsal soyut düşünen canlıyız ondan en yüce canlı türü bızız şerefsız insan var ama şerefli ıradelı namus lü insan da çok şerefli namuslu bı insan yeryüzünde kı tüm canlılar dan, daha, kutsaldır hayvanlar ise yiyip ıcıp yatan hayvanlar düşünme yok bişey yok insan olecegını bıılen tek canlı en zor yük insanda doğruya doğru 1 düzgün insanın hayatı 1000 kedıden daha değerlidir benim için heee kahpe hayvanlar da, var yavru bebegı boğan aslanlar ceylanı canlı yutan, sırtlan sahıbı ölünce etını yıyen kedı eşcinsel olan hayvanlar vs vs
Dünyanın ne denli içine sıçtığımızdan belli ne kadar zeki tür olduğumuz. Bu dünyanın geleceği yok. Son 100-150 yıldır sanayi devrimiyle birlikte insanlar pekçok konuda rahata eriştiler. Fakat karşılığında doğadan vazgeçtik. Doğanın milyonlarca yılda ürettiği petrolü birkaç haftada tüketen bir türüz. Bunun devamlılığı yok. Pekçok madenin de devamlılığı yok. Zehirli sulardan, havaya salınan zehirli gazlardan zaten bahsetmiyorum. Bunun devamlılığı yok. Sürdürülebilir birşey değil

İnsanlık birkaç asır daha belki yaşayabilir ama sonrası yok. Bu apaçık gözüktüğü halde alınan tedbirler çok yetersiz. Çünkü gözünü hırs bürümüş basit birer maymunlarız

Son düzenleme:

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Dünyanın ne denli içine sıçtığımızdan belli ne kadar zeki tür olduğumuz. Bu dünyanın geleceği yok. Son 100-150 yıldır sanayi devrimiyle birlikte insanlar pekçok konuda rahata eriştiler. Fakat karşılığında doğadan vazgeçtik. Doğanın milyonlarca yılda ürettiği petrolü birkaç haftada tüketen bir türüz. Bunun devamlılığı yok. Pekçok madenin de devamlılığı yok. Zehirli sulardan, havaya salınan zehirli gazlardan zaten bahsetmiyorum

İnsanlık birkaç asır daha belki yaşayabilir ama sonrası yok
Mesele o değil bu bilince ulaşan bız olduk doğaya bısey olmaz insan bısey yapamaz doğaya ama bazı şerefsiz küresel güçler dunyayı yönetme hırsıyla anasını belledi sosyal ve habıtat düzenin kastettiğim insan türü bu ama yine en kutsal canlı oldğumuz gerçeğini degıstırmez okadar sereflı dünyaya örnek olacak adam gıbı adamlar geldıkı dünyaya sayısı bellı degıl ama hayvan hayvan dedıgın klasık ye iç sıkıs yat moron aveller ve Ayrıca kendi türünü kötüleyen tek canlı insan ne garıp ben insan ve hayvan sevmem ama doğru bu

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,243
8,291
113
ya bence bu evde hayvan beslemek yanlış bir olgu kuş olsun,hamster olsun,tavşan,kedi-köpek fark etmiyor mamasını verdiğin için özgürlüğünü elinden almış oluyorsun

üstüne de doğal halleri gereği bir bakıyorsun işiyor sıçıyor onunla uğraşıyorsun vs. bakıyorum yani sokakta birine yardım etmeyen tipler köpeği kucağında gezdiriyor ya anasına yaşlanınca bakmaz altını temizlemez ama köpeğin bokunu avuçla alıyor saçma geliyor bana

bence köy evi veya şehirde bayağı bahçeli ev olmadıkça hayvan beslenmez hayvan zaten evin içinde beslenmez dışarı gidince kapıyı üstüne kitleyip depresyona sokuyorsunuz hayvanları ben şahsen kedi olsam şerefimle sokakta açlıkla mücadele ederdim birinin mama verdi diye eve kapatmasını kabul etmezdim 😺 en temizi gördüğünüz kadarına mama verin,kedi evi vs. bırakın sokağa çok kötüyse durumları veterinere götürün ama haricinde bırakın kendi doğal yaşam alanlarında diledikleri gibi yaşasınlar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,895
6,596
113
Dostlar hayırlı sahurlar öncelikle kedi sahiplenmek istiyorum tatlı olan kedi türleri ve kedi kumuna alışmış kedi türü hangisidir bilgisi olan bilgilendirebilir mi Hayırlı geceler hepinize şimdiden
Hocam yanlış anlama da çok gereksiz konular açıyonuz etraf kedi kaynıyor, sokaktan almam diyorsan da yaz googlea cins kedi sahiplenme diye yüzlerce sayfa çıkar, forum iyice günlüğe döndü.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,592
2,727
113
ya bence bu evde hayvan beslemek yanlış bir olgu kuş olsun,hamster olsun,tavşan,kedi-köpek fark etmiyor mamasını verdiğin için özgürlüğünü elinden almış oluyorsun

üstüne de doğal halleri gereği bir bakıyorsun işiyor sıçıyor onunla uğraşıyorsun vs. bakıyorum yani sokakta birine yardım etmeyen tipler köpeği kucağında gezdiriyor ya anasına yaşlanınca bakmaz altını temizlemez ama köpeğin bokunu avuçla alıyor saçma geliyor bana

bence köy evi veya şehirde bayağı bahçeli ev olmadıkça hayvan beslenmez hayvan zaten evin içinde beslenmez dışarı gidince kapıyı üstüne kitleyip depresyona sokuyorsunuz hayvanları ben şahsen kedi olsam şerefimle sokakta açlıkla mücadele ederdim birinin mama verdi diye eve kapatmasını kabul etmezdim 😺 en temizi gördüğünüz kadarına mama verin,kedi evi vs. bırakın sokağa çok kötüyse durumları veterinere götürün ama haricinde bırakın kendi doğal yaşam alanlarında diledikleri gibi yaşasınlar
Evet ama öldürülme riskleri de fazla dışarıda. Özellikle köpekler çok zarar veriyor. Özellikle de evde doğup ev ortamına alışmış kedinin dışarıya atılması öl demekle eşdeğer

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,281
709
113
sokakta bırsuru var

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,993
6,015
113
kedi nankör sokak köpekleri çok böğürüyor en nantıklısı ufak cins köpekler nankörlük etmez böğürmez

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,122
255
83
Kardeşim ırk olarak british insana çok uyumlu sevimli kediler ondan olabilir .

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
At alıp besleyın Türk'ün kutsal hayvanıdır ben evde at besliyorum

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Cleocatra , catfather bunlari tavsiye ederim dost , catfather 2 de iyidir verirse iyi verir

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,530
2,312
113
Dostlar hayırlı sahurlar öncelikle kedi sahiplenmek istiyorum tatlı olan kedi türleri ve kedi kumuna alışmış kedi türü hangisidir bilgisi olan bilgilendirebilir mi Hayırlı geceler hepinize şimdiden
dostum sahıplenmek ıstıyorsan dışarıdan sahıplen dışarıdakı kedılerın daha cok ıhtıyacı var sıcak bır yuvaya sen gidip cins kedı alırsan cıns kedı satanlar para kazanıcak ve aldıgın ıcın satmaya devam edıcekler eğer ıstegın varsa sokaktan sahıplen

anesth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,224
754
113
Yakında yavrular doğar.Sokaktan al lütfen.Ben öyle yaptım

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Evin her yaninda kedi tuyu olacak tuyunden rahatsiz olmazsan eger bir insanin kendine yapacagi en büyük kıyak kedi beslemek olabilir.
Ama cins kedi filan bakma kendilerini prens prenses gibi goruyorlar. Tekir al sokaktan hem daha dayanıklı oluyorlar, tekiri kavgaya bile goturebilirsin. Senle oturur icer tekir candır.