Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar Kedi Sahiplenmek İstiyorum Nerden Bulabilirim

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,375
9,191
113
Evin her yaninda kedi tuyu olacak tuyunden rahatsiz olmazsan eger bir insanin kendine yapacagi en büyük kıyak kedi beslemek olabilir.
Ama cins kedi filan bakma kendilerini prens prenses gibi goruyorlar. Tekir al sokaktan hem daha dayanıklı oluyorlar, tekiri kavgaya bile goturebilirsin. Senle oturur icer tekir candır.
IMG_0422.jpegElimizde bu var 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Hocam yanlış anlama da çok gereksiz konular açıyonuz etraf kedi kaynıyor, sokaktan almam diyorsan da yaz googlea cins kedi sahiplenme diye yüzlerce sayfa çıkar, forum iyice günlüğe döndü.
Konunun nesi yanlış dostum millet konu açmaya kalkıyor yok şu yanlış bu yanlış siz konu açtığınızda doğru oluyorda biz foruma kedi konusu açıncamı yanlış oluyor

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,535
1,828
113
Tekir al. Pardon, sen tekire git, o seni alır :D Seni sahiplenir, öyle manyak bu varlıklar. Gidip cins kedi alıp mal mal evde takılmasını izleyeceksen orası ayrı. Gidip cansız bir biblo al daha iyi. Tekir adamdır. Biraz yorar ama hayatına enerji katar. Ehh biraz peşinden koşturur ama onu göze alabiliyorsan.

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,014
1,072
113
Ülkemizde en yaygın cinsler genelde British Cinsi oluyor hocam. Tuvalet eğitimi vs kolay. Sosyal medya gruplarında ücretsiz mama karşılığı sahiplendirme yapabiliyorlar oralara bakabilirsin. Ama scotish Fold cinsi sahiplenmemeni öneririm. ( İlerleyen yıllarda bel omurga ağrısı yaşıyorlar). Ayrıca cins kedi sahipleneceksen kaliteli mamada almalısın ( Proplan, ND tarzı.) yoksa marketlerde satılan sıradan mamalar parazit yapıyor genelde cins kedilerde

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Ülkemizde en yaygın cinsler genelde British Cinsi oluyor hocam. Tuvalet eğitimi vs kolay. Sosyal medya gruplarında ücretsiz mama karşılığı sahiplendirme yapabiliyorlar oralara bakabilirsin. Ama scotish Fold cinsi sahiplenmemeni öneririm. ( İlerleyen yıllarda bel omurga ağrısı yaşıyorlar). Ayrıca cins kedi sahipleneceksen kaliteli mamada almalısın ( Proplan, ND tarzı.) yoksa marketlerde satılan sıradan mamalar parazit yapıyor genelde cins kedilerde
Sadece cins kedilerde parazit yapmasının sebebi nedir ? Sürekli aynı tip mama ile beslenmesi kaynaklı mı ? Yoksa farklı bir sebebi var mı ?

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,014
1,072
113
Sadece cins kedilerde parazit yapmasının sebebi nedir ? Sürekli aynı tip mama ile beslenmesi kaynaklı mı ? Yoksa farklı bir sebebi var mı ?
Irksal özelliklere dayanıyor hocam. Örneğin tekir kedilerin genetik yatkınlarının olduğu hastalıklar farklıdır. Diğer Cins kedilerin genetik yatkınlıkları farklıdır. Örneğin 2 yaşındaki tekir kediyi sütle besleyebilirken cins kedilerin çoğunda parazit yapabilir. Mesela bende 1 scotish 1 de british var. Scotish olan kedim sadece somonlu mamalar yiyebilirken (tavuklu vs dokunuyor) diğer british kedim her çeşnili yiyebiliyor.

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Irksal özelliklere dayanıyor hocam. Örneğin tekir kedilerin genetik yatkınlarının olduğu hastalıklar farklıdır. Diğer Cins kedilerin genetik yatkınlıkları farklıdır. Örneğin 2 yaşındaki tekir kediyi sütle besleyebilirken cins kedilerin çoğunda parazit yapabilir. Mesela bende 1 scotish 1 de british var. Scotish olan kedim sadece somonlu mamalar yiyebilirken (tavuklu vs dokunuyor) diğer british kedim her çeşnili yiyebiliyor.
Değerli bir bilgi. Teşekkür ederim.