Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar Kedi Sahiplenmek İstiyorum Nerden Bulabilirim

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Bizzat tecrübe ettiğim inanılmaz akıllı , temiz ve tedavi edici özelliğe sahip hayvanlar.
Psikolojik olarak çok rahatlık veriyorlar. Kum alışkanlığı konusu ise yaratılan her kediye Allah bunu öğretmiştir.
Kum değil kuma benzer birşey görsün , yapar üzerini kapatır.

Ben evimin içinde besleniyorum. Bazı sebepleri var. Sizde bakacağınız hayvanı sahiplenin. 2 gün sonra bırakmayın.

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
2 ay sonra sokağa saldığını görür gibiyim. Yakında sokak kedi eniği dolar. Tekini kapıp eve getireceksin. Bu kadar kolay

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
2,730
113
Dostlar hayırlı sahurlar öncelikle kedi sahiplenmek istiyorum tatlı olan kedi türleri ve kedi kumuna alışmış kedi türü hangisidir bilgisi olan bilgilendirebilir mi Hayırlı geceler hepinize şimdiden
Evdeki mobilyaları çizer, koltukları tırmıklar. Kedi alacaksan bunlara önceden hazırlıklı olmalısın. Kediye heves edip sonra sokağa salan çok insan var. Olumsuz yönlerine önceden hazırlıklı olman gerek

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Bende 5 tane dişi var 4 u hamile aq slottan çok para bunlara gidiyor sen sen ol yaş mamaya alıştırma
Sen işi bilmiyosun.ben benim kediyi alistirdim çorbaya ekmek baniyor kumuda burda bı şanstiye var ordan rica ettim 2 çuval sıva kumu verdiler 2 sene yeter

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Bazı salaklar annesi yok diyerek yavru kedileri alıp evine götürüyorlar. Bir yavru kedi yalnızsa annesi büyük ihtimalle yemek aramaya çıkmıştır. Önce bir süre kediyi gözlemleyip gerçekten yalnız kalmişsa almak gerekir
İşin makarası dostum hani satın almasin sahiplensin diye dedim benim 2 kedim de veterinerden sonra annnesi kabul etmediği için aldım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Evdeki mobilyaları çizer, koltukları tırmıklar. Kedi alacaksan bunlara önceden hazırlıklı olmalısın. Kediye heves edip sonra sokağa salan çok insan var. Olumsuz yönlerine önceden hazırlıklı olman gerek
Masa üstünde hiç bişey bırakmaz hep aşağıya atar tülü yırtar erkekse eşi yoksa kisirlastirmazsa eve dayanılmaz bı koku bırakır ve karı isterem diye zabahlara kadar bağırır.ev hergun supurulse bile kıldan geçilmez evde başka yaşayan kuş falan varsa hep amacı onu yemek olur

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
2,730
113
Masa üstünde hiç bişey bırakmaz hep aşağıya atar tülü yırtar erkekse eşi yoksa kisirlastirmazsa eve dayanılmaz bı koku bırakır ve karı isterem diye zabahlara kadar bağırır.ev hergun supurulse bile kıldan geçilmez evde başka yaşayan kuş falan varsa hep amacı onu yemek olur
Ben de kedileri çok seviyorum ama evdeki mobilyaları koltukları çizer diye alamıyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Ben de kedileri çok seviyorum ama evdeki mobilyaları koltukları çizer diye alamıyorum
Kedi ve köpek hem masrafı çok hem çok kıl döküyorlar kedinin cinsi çok fark etmez hepsi çok döküyor köpekte aynı şekilde en güzeli papağan yada muhabbet kuşu, onların masrafı yok denilecek kadar az onlarda etrafı pisletebiliyor ama çok sınırlı alanı pisletiyir kedi köpek evin her tarafını talan ediyor.temizlik sorunu oluyor.bndede var bı tane blue point huysuz hiç sevdirmez kendini öpmeye kalksan itiyor resmen sevsen kaçıyor 😁 bı tanede muhabbet kuşum var gelip omuzuna konup babacik babacik diyor kendisi öpüyor kuş daha iyi 😁 kedi ve köpek çok zor arkadaşlar iyi dusnunun sonra sokağa atmayın.hanim ilgileniyor bizim kedi ile ben hayatta baş edemem onun evdeki kıllarını temzlemek işkence

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
2,730
113
Kedi ve köpek hem masrafı çok hem çok kıl döküyorlar kedinin cinsi çok fark etmez hepsi çok döküyor köpekte aynı şekilde en güzeli papağan yada muhabbet kuşu, onların masrafı yok denilecek kadar az onlarda etrafı pisletebiliyor ama çok sınırlı alanı pisletiyir kedi köpek evin her tarafını talan ediyor.temizlik sorunu oluyor.bndede var bı tane blue point huysuz hiç sevdirmez kendini öpmeye kalksan itiyor resmen sevsen kaçıyor 😁 bı tanede muhabbet kuşum var gelip omuzuna konup babacik babacik diyor kendisi öpüyor kuş daha iyi 😁 kedi ve köpek çok zor arkadaşlar iyi dusnunun sonra sokağa atmayın.hanim ilgileniyor bizim kedi ile ben hayatta baş edemem onun evdeki kıllarını temzlemek işkence
Hayvanları sahiplenip, olumsuz taraflarını sonradan deneyimlediklerinde sokağa saliyorlar. İlle bir hayvan sahiplenilecekse her şeye önceden hazırlıklı olmak gerekiyor.

Ev ortaminda büyüyen hayvanlar dışarıda yaşayamazlar

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Hayvan ve insan aynı ortamda olmaz yavru bebek sahiplen onu makine gıbı eğit kölen yap

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,598
2,730
113
Hayvan ve insan aynı ortamda olmaz yavru bebek sahiplen onu makine gıbı eğit kölen yap
İnsanlar varoluşlarında hep kutsal bir anlam arıyorlar. Halbuki varlığımızın sebebi çok basit. Ebeveynlerimiz yaşlanıp elden ayaktan düştüğünde yalnız kalmak istemiyorlar. Yani geleceğe yatırım. Yapay zeka ev robotları yayginlasinca insanlar üremeye bile fazla ihtiyaç duymayacaklar. Mal varlığını bırakmak için belki ürerler

Varoluşunda derin manalar arayan insanlara sadece şaşıp kalıyorum. Dünya 8 milyardan 1 eksik olsa ne olur ki

Son düzenleme: