Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar Kedi Sahiplenmek İstiyorum Nerden Bulabilirim

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,397
4,158
113
Dostlar hayırlı sahurlar öncelikle kedi sahiplenmek istiyorum tatlı olan kedi türleri ve kedi kumuna alışmış kedi türü hangisidir bilgisi olan bilgilendirebilir mi Hayırlı geceler hepinize şimdiden

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,808
4,442
113
Dostlar hayırlı sahurlar öncelikle kedi sahiplenmek istiyorum tatlı olan kedi türleri ve kedi kumuna alışmış kedi türü hangisidir bilgisi olan bilgilendirebilir mi Hayırlı geceler hepinize şimdiden
Hepsi kuma yapar tuvaletini cinse göre değişmez

Kedi satın alınmaz sahiplenilir satın alırsan sıkışınca satmaya çalışabilirsin

Sahibindene gir sahiplendirme ilanlarına bak sahiplen bu kadar basit

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,049
7,511
113
Dost ben sokakdn yavruyken almistim tekir sana bisey diyim mi yok cinsmis seymis filan bosver la hdpsi mi tatli olur kuma da alisti mamasina da alisti sokakdan tekir al en azindan

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,016
805
113
ben sokaktan yavru tekir sahiplenmiştim 6 yıldır benle yaşıyor tekir kediler diğerlerine göre daha sevimli bence

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Dost her konuda aç olduğunu söyleyen forumdaşlar var. Onları sahiplen. Sevabı büyük olur.

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Bende de 2 tane tekir var biri disi dünyanın en asil hayvanı birisi de erkek yavru daha evin anasını belledi

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Sevimli, kendini sevdiren, hareketli vs istiyorsan yavruyken tekir al. Sana alışır kucağına gelir. Yetişkin kedi zor alışır.

tog1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
460
83
Kediyi nerde bulacagını bilmiyorsan sahiplenme bakamazsın.

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,491
2,447
113
Bende 5 tane dişi var 4 u hamile aq slottan çok para bunlara gidiyor sen sen ol yaş mamaya alıştırma

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
643
93
Milletin derdine bak Kumar formunda kedi sormak da ayrı bir olay 😅 öneri olarak kedi kumunu mentollu öneririm 😅😅