- 2,030
- 614
- 113
üstteki mesajda yazdım ya görmedinmi, neyse önemli değil gül be kardeşim. Allah ağlatmasın 😁Aynısını sen yaptın hatta sen başlattın şimdi yalan konuşmaya başlayıp haklı çıkarma kendini
üstteki mesajda yazdım ya görmedinmi, neyse önemli değil gül be kardeşim. Allah ağlatmasın 😁Aynısını sen yaptın hatta sen başlattın şimdi yalan konuşmaya başlayıp haklı çıkarma kendini
Demek istediğim 50k bile alsan kaçarsın ne 500k sı. Foruma uğramazsın onu dedim50 k denedim ki 500 k dedim 50k alıp nereye kaçayım la
Aminüstteki mesajda yazdım ya görmedinmi, neyse önemli değil gül be kardeşim. Allah ağlatmasın 😁
Önemli olan bu site parayı ödedimi😂Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldiÖnemli olan bu site parayı ödedimi😂
Harbiden silinmiş niye acabaBizim mesajlar silinmiş @salvadore @Seawar 😁
Bende pek inanmadım parayı çektiğineBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi
Böyle yazmış ama yinede sen bilirsin 😃
Musallat tan falan anlattık ya ondan galiba fakat kötü birşey değildiki oda bir bilgi sonuçta.Harbiden silinmiş niye acaba
Bizim mesajlar siliniyor boşver yazmayalım. 😄 Kötü birşeyde yazmadık niye silinmiş anlamadımBende pek inanmadım parayı çektiğine
Bir kişiye kumarı cinlerin oynattığını yazmıştın ya, korkanlar olur oynamazlar diye sildiler galiba 😁Bizim mesajlar siliniyor boşver yazmayalım. 😄 Kötü birşeyde yazmadık niye silinmiş anlamadım
Bilemem öyle yazmıştı ne kadar doğru ama sen onu yazarak yine yorumun silinmesine sebep oldun 😄Bir kişiye kumarı cinlerin oynattığını yazmıştın ya, korkanlar olur oynamazlar diye sildiler galiba 😁
Aynen yine bahsetmiş olduk 😁 fakat gerçekten onlar müdahale edebilirler vesvese yolu ile, kaybetsin hayatı kararsın diye tabiki bu herkes için geçerli değilBilemem öyle yazmıştı ne kadar doğru ama sen onu yazarak yine yorumun silinmesine sebep oldun 😄
Ben hâlâ inanmıyorum site elemani olabilr😂Bende pek inanmadım parayı çektiğine
Biraz reklam kokusu var sanki açılan bu konuda 😂Ben hâlâ inanmıyorum site elemani olabilr😂
Bı kere vurunca ara vercen üstüne oynarsan elindekini kaybedersinBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır