http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar 10 Güne Kadar Evleniyorum

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
838
113
Beyler şu anda konu alamıyorum hastalıkla ilgili bişe dicem benim yıllardır boğazım ağarıyor ve yıllardır geçmıyor yılda 4 5 kerr doktora gidiyorum sigara hiç bi kötü alıskanlıgım yok kumar dışında burası hastane değil farkındayım ama derdimi size açmak ıstedım
Sigara alkol yokken böyle olduysa sigara alkole başla ters tepki yapar belki 😁

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
285
63
Kıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Düğünde takılan tüm parayı rulet tek el kırmızıya basma işi düşün bunu kral

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,374
414
83
Kardeslerim bir abiniz ve bri kardesiniz olarak kumari cogunuz ile artik hayat boyu oynayacak kurtulamayacagiz bu kesin gibi bir sey bizi bagimli yaptilar bonus vs derken ama bunu kontrollu oynarsaniz borc yapmadan hirsizlik arsizlik dolandiricilik yapmadan size pek zarar vermez isin kurali birakamiyorsan kontrol et..gizli oynamayin en altin kural herkes bilsin cunku gizli olan sey en heyecanlidir.maasi once kira kalirsa elktrik su gaz vs sonra gida ki bunun parasini gece maas yatar yatmaz esiniz babaniz anneniz kimse iste size asla geri vermeyecek isteyemeyeceginiz birine havale edin o odesin kalan paradan gece hemen benzini alin kac sigara iciyosaniz alin en onemlisi sabah hediye bim kart alin yukleyebildiginiz kadar ac kaldiginizda parasiz kaldiginizda nakite cevrilemez bir kart bir seyler alirsiniz bim heryerde var zaten.ve cok agir durumdaysaniz psikyatrik tedaviye baslayin ama hemen cozum olmaz en kotu 1 sene ilac tedavisi duzenli olmaniz lazim birakmadan ve ilaci asla birakmayin.borcunuz coksa anlasma yoluna gidin yoksa icraya versinler sirasi ile alirlar kisiye borc varsa once onu odeyin hayati risk olabilir.ve son olarak kumar oynuyorsaniz asla ama asla evlenmeyin baska bir anne kuzusunun hayatiyla oynamayin.kumari birakiyorum diyince birakamazsiniz imkansiz o alyin parayi gorunce yine oynarsiniz yuzde 99.9 garati veriyorum.kontrol altina alin 3 4 sene oyle evlenin.kumar dunyadaki en zor en acimasiz tarifsiz ve birakmasi imkansiz bir bagimliliktir.1 2 3 yil birakirsin ama sonunda mutlaka oynarsin.18 yillik kontrollu ve evli bagimlidan dinlediniz tesekkurler.

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
285
63
Kardeslerim bir abiniz ve bri kardesiniz olarak kumari cogunuz ile artik hayat boyu oynayacak kurtulamayacagiz bu kesin gibi bir sey bizi bagimli yaptilar bonus vs derken ama bunu kontrollu oynarsaniz borc yapmadan hirsizlik arsizlik dolandiricilik yapmadan size pek zarar vermez isin kurali birakamiyorsan kontrol et..gizli oynamayin en altin kural herkes bilsin cunku gizli olan sey en heyecanlidir.maasi once kira kalirsa elktrik su gaz vs sonra gida ki bunun parasini gece maas yatar yatmaz esiniz babaniz anneniz kimse iste size asla geri vermeyecek isteyemeyeceginiz birine havale edin o odesin kalan paradan gece hemen benzini alin kac sigara iciyosaniz alin en onemlisi sabah hediye bim kart alin yukleyebildiginiz kadar ac kaldiginizda parasiz kaldiginizda nakite cevrilemez bir kart bir seyler alirsiniz bim heryerde var zaten.ve cok agir durumdaysaniz psikyatrik tedaviye baslayin ama hemen cozum olmaz en kotu 1 sene ilac tedavisi duzenli olmaniz lazim birakmadan ve ilaci asla birakmayin.borcunuz coksa anlasma yoluna gidin yoksa icraya versinler sirasi ile alirlar kisiye borc varsa once onu odeyin hayati risk olabilir.ve son olarak kumar oynuyorsaniz asla ama asla evlenmeyin baska bir anne kuzusunun hayatiyla oynamayin.kumari birakiyorum diyince birakamazsiniz imkansiz o alyin parayi gorunce yine oynarsiniz yuzde 99.9 garati veriyorum.kontrol altina alin 3 4 sene oyle evlenin.kumar dunyadaki en zor en acimasiz tarifsiz ve birakmasi imkansiz bir bagimliliktir.1 2 3 yil birakirsin ama sonunda mutlaka oynarsin.18 yillik kontrollu ve evli bagimlidan dinlediniz tesekkurler.
Bizi kumara sürükleyen türkiyedeki sisteme neden iki çift laf etmiyosun kaç defa bırakmayı denedim olmuyo ilaç içemiyorum piskolojik olarak kalpte ağrı yapıyo bende kurtulamam yani bu işin sonu mezarda biter

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
74
28
Valla muq anlatmışsın

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
528
93
Bırakılabilir ama sağlam irade ve boşluğa düşünce direkt başlamaman kaydıyla 4-5 ay bıraktım yüzüne bakmadım en ufak duygusal boşlukta geri döndüm kardeş dikkat et

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,271
9,814
113
Bizi kumara sürükleyen türkiyedeki sisteme neden iki çift laf etmiyosun kaç defa bırakmayı denedim olmuyo ilaç içemiyorum piskolojik olarak kalpte ağrı yapıyo bende kurtulamam yani bu işin sonu mezarda biter
Allaha sığın sende herşey ilaçla bitmiyor

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
528
93
Valla muq anlatmışsın
Mükemmel falan anlatmamış motivasyon düşürücü. istenince bırakılabilen bir şey ya da ara verilenebilir. kişinin iradesinin sağlam olması ve bırakma sürecinde duygusal desteğin asla kesilmemesi gerekiyor.

Bir şeyin bağımlılık seviyesi onu bıraktıktan sonraki 1 senedir. 1 sene hiç oynamazsanız bağımlılığınız köreliyor.