- 13,382
- 3,467
- 113
İnanınca cidden oluyo korkusuz oluncaYapcam kanka çok gariban kaldık kazancam bugün
İnanınca cidden oluyo korkusuz oluncaYapcam kanka çok gariban kaldık kazancam bugün
gibi gibiSen peki home office sigortasız mı çalışıyodun
İnşallahYapcam kanka çok gariban kaldık kazancam bugün
ABİMİZ*gibi gibişuan program yazıyorum abimle beraber program yayına çıktığında askere gideceğim sonrası kolay
![]()
Vay vay vay program demekk hadi bakalım iyi misin peki yazılımdagibi gibişuan program yazıyorum abimle beraber program yayına çıktığında askere gideceğim sonrası kolay
![]()
yapmak istediğim şeyi yapabiliyorum öyle diyimVay vay vay program demekk hadi bakalım iyi misin peki yazılımda
Havale kullanıyor dimi başka papel falan ne var iyi ?Yatırdık parayı hala yansımadı
Kanka oviste çok şey var bi bakayımHavale kullanıyor dimi başka papel falan ne var iyi ?
Hepsi var ben uğraşmayım dedim direkt attım da geçmedi halaHavale kullanıyor dimi başka papel falan ne var iyi ?
Eskiden bende subtitles yapıyodumyapmak istediğim şeyi yapabiliyorum öyle diyim![]()
Şimdi geçer kralHepsi var ben uğraşmayım dedim direkt attım da geçmedi hala
DizilereEskiden bende subtitles yapıyodum
la uğraşılır mı onla altyazılarlaEskiden bende subtitles yapıyodum
Çok az getirisi vardı da öğrenci hayatı ek gelir iştela uğraşılır mı onla altyazılarla![]()
Kanka bizde desteğe gelelim lazımsaCanlıya sövmeye gidiypm
valla ben online oyunlardan çok para kazandım öğrencilik hayatımdaÇok az getirisi vardı da öğrenci hayatı ek gelir işte
Aptallar işte 100 tl için bile aynılarDekont at diyo 500 için yalan mı söylicem