- 82,054
- 29,130
- 113
Dıgerınde uyuyakalmısım lo ıyı vurmussunÖyle ya da böyle son 5 günde 23 bin dağıttım ha kendi kasamla he başkasının farketmez başaran bendim sonuçta
Dıgerınde uyuyakalmısım lo ıyı vurmussunÖyle ya da böyle son 5 günde 23 bin dağıttım ha kendi kasamla he başkasının farketmez başaran bendim sonuçta
Helal olsun bende 4 aydır tık yok kazanç yok Şubat ayında uçtuk şimdi bittikÖyle ya da böyle son 5 günde 23 bin dağıttım ha kendi kasamla he başkasının farketmez başaran bendim sonuçta
Öyle oluyor aga bi var bi yokHelal olsun bende 4 aydır tık yok kazanç yok Şubat ayında uçtuk şimdi bittik
Dönecek Ömer baba inşallah kalbi güzel bir insansın bir yerden kapı açılacak.Helal olsun bende 4 aydır tık yok kazanç yok Şubat ayında uçtuk şimdi bittik
Seni yazdım 1. Rollcü sensin başarırsak atarım sana iban bırak bana@dost banada müsade kanka gece 1 den beri senin rollinglere daldım , takatim kalmadı kusura bakma buraya kadar takip ettim son dal sigarayı yaktım bitsin uyuyacağım artık göz falan kalmadı ben pek alışık değilim 😆
Eyvallah kemom sende güzel birisin cansınDönecek Ömer baba inşallah kalbi güzel bir insansın bir yerden kapı açılacak.
Sıkıntı yok kanka uyuyacağım ancak kalktığımda açarım şuan desen ki al rol aç açamam sorun olmazsa öyle yapalım olursa başka bir arkadaş yapsınSeni yazdım 1. Rollcü sensin başarırsak atarım sana iban bırak bana
Ayarlarız dost o zamanSıkıntı yok kanka uyuyacağım ancak kalktığımda açarım şuan desen ki al rol aç açamam sorun olmazsa öyle yapalım olursa başka bir arkadaş yapsın
Canımsın ❤Ayarlarız dost o zaman
Gelecek inşallah dostGelsin goller
Bize önden ya da arkadan farketmez reis 😅 dayım adına kesene bereket.@keskin4455 dayıma gönderdim önden , gelirse 2 kişiye daha rolletiriz reisler
Kral bi başaralım gerisi kolayBize önden ya da arkadan farketmez reis 😅 dayım adına kesene bereket.