- 82,054
- 29,130
- 113
Devre arasıymıs dınlenek bıraz
Bol şans
Bol şanslar dost
Koyup uyuyalımHadi inşallah
İnşallah kanka tam destekKoyup uyuyalım
bol şansGelirse rolling biter takip eden 3 kişiye rolling yaptırırızEkli dosyayı görüntüle 821864
Günaydın kankaOmer baba hpsgeldın bea
Sağol dost hoşgeldinBol şanslar
İnşallah dost şu an devre arası direktifleri veriyorum oyuncularaKoyup uyuyalım
Bol şanslar dostGelirse rolling biter takip eden 3 kişiye rolling yaptırırızEkli dosyayı görüntüle 821864
Dayım sen bitişi bekleme Dm at bana iban sana bi rolling armağan edeyim öndenBol şanslar dost
hep son dakikalar kaç gündür öyle sendeBu değil de 10 klık rollde varya ebem ağladı ebem 90+12 de wonladık 3.5 ya 19 k kurtaran yer oraydı sonra diğerinde de 45+10 mu ne
GunaydınGünaydın kanka
İnsanda şans olacak kardo. Oldu mu nerelerden geliyor namussuz oyun. Gece benim 22. 5 klık kuponum son saniye golü ile yattı büyük dağıtım yapacaktım foruma gol oldu maç bitti telefonu kıracaktım sinirden. Olmayınca da olmuyor.Bu değil de 10 klık rollde varya ebem ağladı ebem 90+12 de wonladık 3.5 ya 19 k kurtaran yer oraydı sonra diğerinde de 45+10 mu ne
Olmayınca aynen öyle Bağdat’a gitsen sonuç aynıİnsanda şans olacak kardo. Oldu mu nerelerden geliyor namussuz oyun. Gece benim 22. 5 klık kuponum son saniye golü ile yattı büyük dağıtım yapacaktım foruma gol oldu maç bitti telefonu kıracaktım sinirden. Olmayınca da olmuyor.