Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / NBA Combo

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
69

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Bol şanslar Miami sıkıntılı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,029
50,075
113
Ah bı gelsen çok rahatlarım ama gelmezsen sıçış yine 3 haneli rakamlara düştük çıkamaz olduk aw

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Sağol dost sen takip etmesen de olur tutarsa sana ulaşıcam bugün 2 kişiye ulaşacaktım bir kişiye ulaştım ama sana ulaşamadım bakiye kalmadı hesaplarda
Sıkıntı yok dost ben ulaşsaanda ulaşmasanda hep burdayım biliyorsun 🙂sen kazan yeter paranın aw işte değer vermiyoruz diye bu haldeyiz dost hayatta en sevmediğim şey para ama en çok lazım olan da para 🙂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,029
50,075
113
Sıkıntı yok dost ben ulaşsaanda ulaşmasanda hep burdayım biliyorsun 🙂sen kazan yeter paranın aw işte değer vermiyoruz diye bu haldeyiz dost hayatta en sevmediğim şey para ama en çok lazım olan da para 🙂
Öyle dostum öyle deme ama yani ulaşsanda ulaşmasan da diye bir şey yok varken , takip edene emek verene ulaşmayana adam demiyorum ben zaten kuruluyum forumda birkaç kişiye kazanç paylaşıp paylaşıp nispet yapar gibi kimselere hayırları yok aw birbirimizi kandirmayalim hiçbirimiz babamizin hayrına takip etmiyoruz konuları ( benim için 4 kişi hariç) o yüzden ulaşsan da ulasmasan da diye bir şey yok baktın benim kupon mu tutmuş yaz bana Dm at ben sorun etmem biz cebimizde az olsa.bile dostlarımızı düşünürüz

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Öyle dostum öyle deme ama yani ulaşsanda ulaşmasan da diye bir şey yok varken , takip edene emek verene ulaşmayana adam demiyorum ben zaten kuruluyum forumda birkaç kişiye kazanç paylaşıp paylaşıp nispet yapar gibi kimselere hayırları yok aw birbirimizi kandirmayalim hiçbirimiz babamizin hayrına takip etmiyoruz konuları ( benim için 4 kişi hariç) o yüzden ulaşsan da ulasmasan da diye bir şey yok baktın benim kupon mu tutmuş yaz bana Dm at ben sorun etmem biz cebimizde az olsa.bile dostlarımızı düşünürüz
Eyvallah dost sağolasın 4 kişi içinde varmıyım 🙂