- 78,030
- 50,078
- 113
Sen konu acmiyon ki hiç dost ama açsan tabiki de olursun ben orada konularını takip ettiğim kişilerden bahsetmiştimEyvallah dost sağolasın 4 kişi içinde varmıyım 🙂
Sen konu acmiyon ki hiç dost ama açsan tabiki de olursun ben orada konularını takip ettiğim kişilerden bahsetmiştimEyvallah dost sağolasın 4 kişi içinde varmıyım 🙂
Para olsa açarım reis niye açmıyım atarım 1 kupon 20 kişiye göre 50 diye 🙂Sen konu acmiyon ki hiç dost ama açsan tabiki de olursun ben orada konularını takip ettiğim kişilerden bahsetmiştim
Adamsın dost bu betparibu nasıl bir site bilgin var mıPara olsa açarım reis niye açmıyım atarım 1 kupon 20 kişiye göre 50 diye 🙂
2 kua kadar her site öder gerisini bilmem reis 🙂Adamsın dost bu betparibu nasıl bir site bilgin var mı
45çıkto 3.59 var phiTakip eden olursa 1 kişiye ulaşırım.
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 296869
Uyuyakalırsam ve kupon tutarsa sabaha san atarim dost dmden yollarsın hesabını. Takip etme sen de uyu saat 4 olmuşHobaa son sn 3lük phi 35.35 bitti
Tamam dost uyku tutmuyor Bi 30 dk daha buralardayımUyuyakalırsam ve kupon tutarsa sabaha san atarim dost dmden yollarsın hesabını. Takip etme sen de uyu saat 4 olmuş
Milwauke üst u baya sıkıntıya girdi maç altım diye bağırıyordu inşallah uzarBu kupondan yana ümitliyim