- 78,026
- 50,067
- 113
Sağol kralBol şanslar Miami sıkıntılı
Kardesim bol şans yazdığın gibi gelsin..Takip eden olursa 1 kişiye ulaşırım.
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 296869
Eyvallah dost sana da bol şanslar gecen kazançlı geçsinKardesim bol şans yazdığın gibi gelsin..
Gectii gecti sağolasin kardesim.. herkez kazansin aw baskete ara verdim iyi gelldi dayanamadik gittikk nba yaptik 😀😀Eyvallah dost sana da bol şanslar gecen kazançlı geçsin
Yazdığın gibi gelsin hocamGectii gecti sağolasin kardesim.. herkez kazansin aw baskete ara verdim iyi gelldi dayanamadik gittikk nba yaptik 😀😀
Bol şanslar dostTakip eden olursa 1 kişiye ulaşırım.
Sağol kralBol şanslar dost
EyvallahBol şans tostu
Bol şanslar reisTakip eden olursa 1 kişiye ulaşırım.
Sağol dost sen takip etmesen de olur tutarsa sana ulaşıcam bugün 2 kişiye ulaşacaktım bir kişiye ulaştım ama sana ulaşamadım bakiye kalmadı hesaplardaBol şanslar reis
Sıkıntı yok dost ben ulaşsaanda ulaşmasanda hep burdayım biliyorsun 🙂sen kazan yeter paranın aw işte değer vermiyoruz diye bu haldeyiz dost hayatta en sevmediğim şey para ama en çok lazım olan da para 🙂Sağol dost sen takip etmesen de olur tutarsa sana ulaşıcam bugün 2 kişiye ulaşacaktım bir kişiye ulaştım ama sana ulaşamadım bakiye kalmadı hesaplarda
Öyle dostum öyle deme ama yani ulaşsanda ulaşmasan da diye bir şey yok varken , takip edene emek verene ulaşmayana adam demiyorum ben zaten kuruluyum forumda birkaç kişiye kazanç paylaşıp paylaşıp nispet yapar gibi kimselere hayırları yok aw birbirimizi kandirmayalim hiçbirimiz babamizin hayrına takip etmiyoruz konuları ( benim için 4 kişi hariç) o yüzden ulaşsan da ulasmasan da diye bir şey yok baktın benim kupon mu tutmuş yaz bana Dm at ben sorun etmem biz cebimizde az olsa.bile dostlarımızı düşünürüzSıkıntı yok dost ben ulaşsaanda ulaşmasanda hep burdayım biliyorsun 🙂sen kazan yeter paranın aw işte değer vermiyoruz diye bu haldeyiz dost hayatta en sevmediğim şey para ama en çok lazım olan da para 🙂
Eyvallah dost sağolasın 4 kişi içinde varmıyım 🙂Öyle dostum öyle deme ama yani ulaşsanda ulaşmasan da diye bir şey yok varken , takip edene emek verene ulaşmayana adam demiyorum ben zaten kuruluyum forumda birkaç kişiye kazanç paylaşıp paylaşıp nispet yapar gibi kimselere hayırları yok aw birbirimizi kandirmayalim hiçbirimiz babamizin hayrına takip etmiyoruz konuları ( benim için 4 kişi hariç) o yüzden ulaşsan da ulasmasan da diye bir şey yok baktın benim kupon mu tutmuş yaz bana Dm at ben sorun etmem biz cebimizde az olsa.bile dostlarımızı düşünürüz