- 77,630
- 49,881
- 113
Dk 41 oldu avradınızı diycem de kendileri avrat
Derin soyisimlerini taniyirmusun dostYok dost ben zenginim
ben yaşarken yenimahallede özmar var onun üst katında yaşıyordum. köseağzına felan içmeye gidiyorduk domuzlar felan çıkıyordu vay be kaç yıl geçmiş neyse gol attıralım muhabbet ederizKanka benim 3 ev var kadımahallesi Kemer tarafı ve balı
Şaka la ne zenginliği cebe 1 k girince kendimi padişah sanıyorumAllah daha çok versin dost ne diyeyim ama gelen kız da paraya gelmesiin bea
42 43 gol hissediyomDk 41 oldu avradınızı diycem de kendileri avrat
Bizde kırklarda okuduk 4 sene kofçazdaedirne keşan yusuf çapraz uygulamalı bilimler fakültesi bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri 4 yıllık yazılım mühendisliğine denk yapay zeka öğreniyorduk 10 sene önce![]()
Yalan olmasın tanımam kralDerin soyisimlerini taniyirmusun dost![]()
karilar ne ariyor. "Para Para Para." + lüks arabaYakışıklıyım 188 boyum var kumralım gözler ela daha ne arıyor bu karılar aw
Kannka bizde de olsa biz de öyle hissediyoruz rjfjejddŞaka la ne zenginliği cebe 1 k girince kendimi padişah sanıyorum
Maç bitti awben yaşarken yenimahallede özmar var onun üst katında yaşıyordum. köseağzına felan içmeye gidiyorduk domuzlar felan çıkıyordu vay be kaç yıl geçmiş neyse gol attıralım muhabbet ederiz
2014 mezusumusun dostedirne keşan yusuf çapraz uygulamalı bilimler fakültesi bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri 4 yıllık yazılım mühendisliğine denk yapay zeka öğreniyorduk 10 sene önce![]()
La şu beklentiyi biraz yukarı koy 1k bari olmasınKannka bizde de olsa biz de öyle hissediyoruz rjfjejdd
benim ev arkadaşı babaeskiliydi tam müptezel okulu bitmişti hala geliyordu kovuyordum artık gelme diyeBizde kırklarda okuduk 4 sene kofçazda
Canımız sağolsun dost , dostlarla muhabbet daha güzel sarıyorBol şans ama yatacak gibi dost
mezun değilim ailevi sebeplerden bıraktım 2015 girişli2014 mezusumusun dost
Aynen öylekarilar ne ariyor. "Para Para Para." + lüks araba
Kanka sıfır olunca cepte 1k da padişah yapıyor insanı vallaLa şu beklentiyi biraz yukarı koy 1k bari olmasın
Her gün holiden özel oran alıyoruz gelir diye gelmiyor daLa şu beklentiyi biraz yukarı koy 1k bari olmasın