- 5,209
- 2,533
- 113
9. Sayfadan mi geldiniz bu kadar sayfaya cidden kral🤣Zaten 9.sayfada ilk adıma başladık😃
9. Sayfadan mi geldiniz bu kadar sayfaya cidden kral🤣Zaten 9.sayfada ilk adıma başladık😃
Fenerli olması yeterli Metinim 😆😆😆4. Sıradakı suphelı bıraz
İyi geceler dost tekrardan tebriklerEvet ilk 2 adım @parsens ilk 2 adım harici bakma
Çoğu öyle zaten buradakilerin. Lavuk 10 rol açıyorsa 9unda sponsora teşekkür ediyor. Adam sana rol aç diye atıyor zaten o parayı. O paralarla ben rol açıyorum diye gerinip millete sarıyorlar. Var şu an burada da o tipler. Çok uzak değil. Bizim yaptığımız hayrın onda birini yapmış değiller ama yüzsüzlükte nirvanalar.Bide bazı tipler var kendi parasiyla zerre faydası olmaz sponsor parası ile rol açınca ben rol açıyorum diye maval okur
Yok artikk.ne 32 şu reis naptın.ilk 2 kupknda zaten siz direk aldınız.fazla kişi yok yani toplasan 8 kişi yokListede 32 kişi çıkmazsa buralar yanar muratcım
evet abi öyleCok kisi var gibi duruyor da 15 kisi max
1.sayfadan beri bekliyoruz 9.sayfada işk adım basladı sonuc burdayız 😃9. Sayfadan mi geldiniz bu kadar sayfaya cidden kral🤣
Kral bizi unuttuBu 4 kişi 500 fazla alacak diğer konudan olanlar
2 bin düş 15 bin 600 tl dağıtım olacak
Hak geçmez beyler bende sorun yok @parsens liste nerde olum
@parsens
@Valenciennes
@Hayat1kumar
@AllanSaintMaximin
La tamam ıyı roldu ıyı goldu farklı bısıler yazçok iyi roll be !
La niye ilk iki adım zaten kayıp yasadinyaEvet ilk 2 adım @parsens ilk 2 adım harici bakma
@Metings1905bir tanesi cok tanıdık geldi muzcu olabilir mi![]()
Neyi 😂Bekliyoruz dost
bi ara bana takıldınız ya abi abimm yazıyordunuz o çok iyiydiLa tamam ıyı roldu ıyı goldu farklı bısıler yaz
Kaybettıkten sonra gıdenler olsu o yuzdenLa niye ilk iki adım zaten kayıp yasadinya
İyi düşün hakta kalma
yok be öyle değildir o