- 11,602
- 9,715
- 113
Dost esit dagitim diyor sen degil diyorsun. Neyse ben üstüne yorum yapmayacameşit miktar olmayacak çünkü dostun etiketlediği arkadaşlar en başından yatsa bile takip etti.
Dost esit dagitim diyor sen degil diyorsun. Neyse ben üstüne yorum yapmayacameşit miktar olmayacak çünkü dostun etiketlediği arkadaşlar en başından yatsa bile takip etti.
Mantıklı olanİlk 2 adım kaybetti. Kaybedenden sonra kazanana geleni yazma
Senin payından. Küçük bir role talibim18 bini dağıtım dost
Paratım den ıbana transfer var reısEyvallah abim bizde yanlış olmaz
Dost ilk güney sudan maçından beri olanlar listede olucak konu sahibi öyle dedi ki doğru olan da odur biz geç gelince kimse bizi almıyor sonuçta 😂Dost kazanan kupondan hemen önce vardık var mıyız listede
Kanka sen liste çıkareşit miktar olmayacak çünkü dostun etiketlediği arkadaşlar en başından yatsa bile takip etti.
Liste kimde dostKral şu çekim gelsin dağıtım yapılsın rolle devam
GörecezKaç kişi var bakıcaz
He ya. Bi de sey olayı var. Listeyi sen tut kanka. Adamin kendi konusu bile degil. Kankasina diyor ki listeui tut kanka hahahaFarkettim brom her roll de millet rolde olmasa bile arkadaşını alıyor
O yüzden sadece sevdiğim güvendiğim dostlarin rolüne katiliom
O da mantıklıMesela ben rol acınca kardesım rol açan aktıf olan kısılerı secıyorum paso roll takıp eden pırana secmıyorum
Aynen öyleDost ilk güney sudan maçından beri olanlar listede olucak konu sahibi öyle dedi ki doğru olan da odur biz geç gelince kimse bizi almıyor sonuçta 😂
Kavga mı var dost😀yok ben en başından kim takip etmeye devam ettiyse herkese hakkını vereceğim. dalıyorum derinleree.
Benim bic actigimi gordun mu aylardir. Yamyam tayfa varken roll moll acilmazMesela ben rol acınca kardesım rol açan aktıf olan kısılerı secıyorum paso roll takıp eden pırana secmıyorum
Coguda 2 3 hesapO da mantıklı
Forumda hiç etkinlik açmayan bir ton üye var
Ama her rolün altında Pirana gibi para beklio