Bide bazı tipler var kendi parasiyla zerre faydası olmaz sponsor parası ile rol açınca ben rol açıyorum diye maval okurO da mantıklı
Forumda hiç etkinlik açmayan bir ton üye var
Ama her rolün altında Pirana gibi para beklio
En guzelı son 3 gunde roll acmıs dıyorsun baslıga hıc bırı gelmıyor😀Benim bic actigimi gordun mu aylardir. Yamyam tayfa varken roll moll acilmaz
Başkasından para alıp çoğu öyle rol aciyo.kendi parasıyla açan nadir.ben kendi paramla açtım hep.meselaO da mantıklı
Forumda hiç etkinlik açmayan bir ton üye var
Ama her rolün altında Pirana gibi para beklio
bide surekli roll acip 2nci adimda patliyan benim gibi angavallarida seçmeMesela ben rol acınca kardesım rol açan aktıf olan kısılerı secıyorum paso roll takıp eden pırana secmıyorum
Adaletli olan buBu 4 kişi 500 fazla alacak diğer konudan olanlar
2 bin düş 16 bin dağıtım olacak @parsens liste nerde olum
@parsens
@Valenciennes
@Hayat1kumar
@AllanSaintMaximin
O yüzden forumda çekilişleri sevmiyorum Multi hesap çokCoguda 2 3 hesap
Bende patlıyorum nıyet onemlıbide surekli roll acip 2nci adimda patliyan benim gibi angavallarida seçme![]()
Reis en başından beri takip eden ilk 2 rolde olanlar dimi kalanlarBu 4 kişi 500 fazla alacak diğer konudan olanlar
@parsens
@Valenciennes
@Hayat1kumar
@AllanSaintMaximin
La zenci direkt nickname verseydin bu kadar belli olmazdi 😂😂Bide bazı tipler var kendi parasiyla zerre faydası olmaz sponsor parası ile rol açınca ben rol açıyorum diye maval okur
4 ude forumun aktif üyeleriBu 4 kişi 500 fazla alacak diğer konudan olanlar
@parsens
@Valenciennes
@Hayat1kumar
@AllanSaintMaximin
Evet ilk 2 adım @parsens ilk 2 adım harici bakmaReis en başından beri takip eden ilk 2 rolde olanlar dimi kalanlar
Listede 32 kişi çıkmazsa buralar yanar muratcımBu 4 kişi 500 fazla alacak diğer konudan olanlar
2 bin düş 15 bin 600 tl dağıtım olacak
Hak geçmez beyler bende sorun yok @parsens liste nerde olum
@parsens
@Valenciennes
@Hayat1kumar
@AllanSaintMaximin
4. Sıradakı suphelı bıraz4 ude forumun aktif üyeleri
Şeriatın kestiği parmak acimazBu 4 kişi 500 fazla alacak diğer konudan olanlar
2 bin düş 15 bin 600 tl dağıtım olacak
Hak geçmez beyler bende sorun yok @parsens liste nerde olum
@parsens
@Valenciennes
@Hayat1kumar
@AllanSaintMaximin
bir tanesi cok tanıdık geldi muzcu olabilir miBide bazı tipler var kendi parasiyla zerre faydası olmaz sponsor parası ile rol açınca ben rol açıyorum diye maval okur