- 11,501
- 10,009
- 113
yok ben en başından kim takip etmeye devam ettiyse herkese hakkını vereceğim. dalıyorum derinleree.128 sayfayla isin yokki knk ilk kupon tutana kadar bakman gerekmiyormu
yok ben en başından kim takip etmeye devam ettiyse herkese hakkını vereceğim. dalıyorum derinleree.128 sayfayla isin yokki knk ilk kupon tutana kadar bakman gerekmiyormu
Farkettim brom her roll de millet rolde olmasa bile arkadaşını alıyorBi cetelesme var ki sorma ustad. Forumu salinca yeni bebeler posta koymaya baslamis. Ahkam kesiyorlar hahaha
Sağolasın agamDost emeğine sağlık kesene bereket iyi eğlendirdi @dost
Paratime var usta sıkıntı yok.Reisler paratim olmayanlar başkasının yanın arkadaşının falan versin bankayla yapılmaz bu kadar dağıtım sıkıntıya sokar 20 kişi
dağıtım işini güvenirsen ben yaparım her türlü banka ile sıkıntsız yanlış anlamada paratim çoğu kişide yoktur.Reisler paratim olmayanlar başkasının yanın arkadaşının falan versin bankayla yapılmaz bu kadar dağıtım sıkıntıya sokar 20 kişi
Allah kolaylık versin sayfa çok işin zoryok ben en başından kim takip etmeye devam ettiyse herkese hakkını vereceğim. dalıyorum derinleree.
Seni biliom şenlik durum yok kardeşim adaletine güvenirim
Ama son zamanlarda liste yapanlar herkes birbirinin arkadaşını görüyor
En başından beri saatlerdir takip edenlerin hakkına girilmesin demek istediğim o seviliosun
ilk sayfadan son sayfaya kadar varız abiKardo ilk 2 adımdan sonrasına bakma
Eyvallah abim bizde yanlış olmazSeni biliom şenlik durum yok kardeşim adaletine güvenirim
Ama son zamanlarda liste yapanlar herkes birbirinin arkadaşını görüyor
En başından beri saatlerdir takip edenlerin hakkına girilmesin demek istediğim o seviliosun
Güle güle harca Tebrikler dost
Dost kazanan kupondan hemen önce vardık var mıyız listedeİlk 2 adım kaybetti. Kaybedenden sonra kazanana geleni yazma
Sen zaten varsın canoilk sayfadan son sayfaya kadar varız abi
18 bini dağıtım dostGüle güle harca Tebrikler dost
Adaletli olmak helalKardo ilk 2 adımdan sonrasına bakma
Mesela ben rol acınca kardesım rol açan aktıf olan kısılerı secıyorum paso roll takıp eden pırana secmıyorumFarkettim brom her roll de millet rolde olmasa bile arkadaşını alıyor
O yüzden sadece sevdiğim güvendiğim dostlarin rolüne katiliom
Kral şu çekim gelsin dağıtım yapılsın rolle devamBenim paratim yok benide yazma sonradan gelen listeyede ekleme Reis öylesine zevkıne takıp ettım
Cansın kardeşimEyvallah abim bizde yanlış olmaz
ohooo senin isin uzun ben dostuma göz kirparim şimdi kendi ekmeğinin ucundan böler dm açik 🤕 🤪 🤪yok ben en başından kim takip etmeye devam ettiyse herkese hakkını vereceğim. dalıyorum derinleree.