- 43,424
- 7,839
- 113
yeni oyun hangisi
Tamam cano no problemYok dost o oyun bu kasayı sker atar birde yanlış anlama oyun önerisi almıyorum kendi kafama sıkma taraftarıyım yine de sağol
aynı şekilde, kaybettiğini duyuyorum daldım konuya@dost lan yap şu sporu çek para bir kişinin kazandığını görelim yeminle bir şey talep etmiyorum kazandı birimiz en azından diyelim bıktırdı herşey artıkkkk sıkıldımmm
Battık be kanka ve yarın birine sözüm var onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum sanırım telefonu satıp kırmızıya basma zamanı geldi 🥹🥹aynı şekilde, kaybettiğini duyuyorum daldım konuyahadi şans getirmeye geldim bugün sana
![]()
Uğraşıyorum cano@dost lan yap şu sporu çek para bir kişinin kazandığını görelim yeminle bir şey talep etmiyorum kazandı birimiz en azından diyelim bıktırdı herşey artıkkkk sıkıldımmm
Ben yaptım bir ara bir bok olmuyor 😂Battık be kanka ve yarın birine sözüm var onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum sanırım telefonu satıp kırmızıya basma zamanı geldi 🥹🥹
2 dene önce 14 promax sattım telefoncuya 20k acil ödeme vardı elden 29 a verdim kırmızı 58 - çevre 8k 75 oldu çektim gidip geri 35 e telefonu geri almıştım 🤣🤣🤣Battık be kanka ve yarın birine sözüm var onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum sanırım telefonu satıp kırmızıya basma zamanı geldi 🥹🥹
borç alıp oynadıkça daha fazla borçlanırsın yakınımdan şahidim biliyorum, gerek yok onlara kazanırsın gidersin alırsın bilgisayar telefon onu bunu sonra paran biter aldıklarını satarsın tekrar oynar kaybedersin. kumar böyle işte. 1 kere sağlam vurup ardına bakmamak lazımBattık be kanka ve yarın birine sözüm var onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum sanırım telefonu satıp kırmızıya basma zamanı geldi 🥹🥹
boll şans100 süper hot 1500 e kadar sonra çıkcam
Hepsinin fazlasını yaşadım PC yok elde eski iPhone 11 kaldı 🥹🥹borç alıp oynadıkça daha fazla borçlanırsın yakınımdan şahidim biliyorum, gerek yok onlara kazanırsın gidersin alırsın bilgisayar telefon onu bunu sonra paran biter aldıklarını satarsın tekrar oynar kaybedersin. kumar böyle işte. 1 kere sağlam vurup ardına bakmamak lazım![]()