Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Gece Dümeni Slot Rolling #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
@dost lan yap şu sporu çek para bir kişinin kazandığını görelim yeminle bir şey talep etmiyorum kazandı birimiz en azından diyelim bıktırdı herşey artıkkkk sıkıldımmm

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
@dost lan yap şu sporu çek para bir kişinin kazandığını görelim yeminle bir şey talep etmiyorum kazandı birimiz en azından diyelim bıktırdı herşey artıkkkk sıkıldımmm
aynı şekilde, kaybettiğini duyuyorum daldım konuya :D hadi şans getirmeye geldim bugün sana :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,026
50,067
113
Skicem bu egtyiiiii awww 1800 kasa

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Battık be kanka ve yarın birine sözüm var onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum sanırım telefonu satıp kırmızıya basma zamanı geldi 🥹🥹
2 dene önce 14 promax sattım telefoncuya 20k acil ödeme vardı elden 29 a verdim kırmızı 58 - çevre 8k 75 oldu çektim gidip geri 35 e telefonu geri almıştım 🤣🤣🤣

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,501
10,009
113
Battık be kanka ve yarın birine sözüm var onu nasıl yapacam hiç bilmiyorum sanırım telefonu satıp kırmızıya basma zamanı geldi 🥹🥹
borç alıp oynadıkça daha fazla borçlanırsın yakınımdan şahidim biliyorum, gerek yok onlara kazanırsın gidersin alırsın bilgisayar telefon onu bunu sonra paran biter aldıklarını satarsın tekrar oynar kaybedersin. kumar böyle işte. 1 kere sağlam vurup ardına bakmamak lazım :D

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
hangi oyuna geçtin knka

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
borç alıp oynadıkça daha fazla borçlanırsın yakınımdan şahidim biliyorum, gerek yok onlara kazanırsın gidersin alırsın bilgisayar telefon onu bunu sonra paran biter aldıklarını satarsın tekrar oynar kaybedersin. kumar böyle işte. 1 kere sağlam vurup ardına bakmamak lazım :D
Hepsinin fazlasını yaşadım PC yok elde eski iPhone 11 kaldı 🥹🥹

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...