- 8,589
- 1,821
- 113
Reis dün ne kazandın baya dağıtım oldu galibaBro çok eskide kaldı bro
Reis dün ne kazandın baya dağıtım oldu galibaBro çok eskide kaldı bro
2-1 Chankas yer gelir bu benceWeston won
Ev baskılı2-1 Chankas yer gelir bu bence
30 aldım 8 verdim o sorun değil adamlar 150 200 k alanlar foruma girmiyor ben rol açtırıyorum üstüne kendim açıyorum hâla yazan var bu adam kâr da mı zararda mı soran yok tamam aldık da ödeme yaptım ne bu dm isteği 5 senedir buradayım bir kere bir iki kişi dışında sormadı adam saçma sapan şeyler yazıyo benim ödemelerim vardı ödedim yapmam gerekenden fazlasını yaptım hâla daha devam ediyolar kartımı ödedim altın aldım kalanla rol atıyorum başka yok olsa da yok artık buraya gider altın alırım ne ki yaReis dün ne kazandın baya dağıtım oldu galiba
Reis ne dağıtsan fazlasını istiyorlar kesene bereket30 aldım 8 verdim o sorun değil adamlar 150 200 k alanlar foruma girmiyor ben rol açtırıyorum üstüne kendim açıyorum hâla yazan var bu adam kâr da mı zararda mı soran yok tamam aldık da ödeme yaptım ne bu dm isteği 5 senedir buradayım bir kere bir iki kişi dışında sormadı adam saçma sapan şeyler yazıyo benim ödemelerim vardı ödedim yapmam gerekenden fazlasını yaptım hâla daha devam ediyolar kartımı ödedim altın aldım kalanla rol atıyorum başka yok olsa da yok artık buraya gider altın alırım ne ki ya
Aynen bro takma devam30 aldım 8 verdim o sorun değil adamlar 150 200 k alanlar foruma girmiyor ben rol açtırıyorum üstüne kendim açıyorum hâla yazan var bu adam kâr da mı zararda mı soran yok tamam aldık da ödeme yaptım ne bu dm isteği 5 senedir buradayım bir kere bir iki kişi dışında sormadı adam saçma sapan şeyler yazıyo benim ödemelerim vardı ödedim yapmam gerekenden fazlasını yaptım hâla daha devam ediyolar kartımı ödedim altın aldım kalanla rol atıyorum başka yok olsa da yok artık buraya gider altın alırım ne ki ya
Sonuca gel dost bize 250 TL dusuyyormu30 aldım 8 verdim o sorun değil adamlar 150 200 k alanlar foruma girmiyor ben rol açtırıyorum üstüne kendim açıyorum hâla yazan var bu adam kâr da mı zararda mı soran yok tamam aldık da ödeme yaptım ne bu dm isteği 5 senedir buradayım bir kere bir iki kişi dışında sormadı adam saçma sapan şeyler yazıyo benim ödemelerim vardı ödedim yapmam gerekenden fazlasını yaptım hâla daha devam ediyolar kartımı ödedim altın aldım kalanla rol atıyorum başka yok olsa da yok artık buraya gider altın alırım ne ki ya
Al işteSonuca gel dost bize 250 TL dusuyyormu![]()
Ne yok bana 🤣🤣Çetoya da yok