http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Doncaster | Kasa 4 k Hedef 20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Şarjım yüzde 3
40 dakika yokum listeden çıkarsam da sağlık olsun

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,235
12,272
113
Reis dün ne kazandın baya dağıtım oldu galiba
30 aldım 8 verdim o sorun değil adamlar 150 200 k alanlar foruma girmiyor ben rol açtırıyorum üstüne kendim açıyorum hâla yazan var bu adam kâr da mı zararda mı soran yok tamam aldık da ödeme yaptım ne bu dm isteği 5 senedir buradayım bir kere bir iki kişi dışında sormadı adam saçma sapan şeyler yazıyo benim ödemelerim vardı ödedim yapmam gerekenden fazlasını yaptım hâla daha devam ediyolar kartımı ödedim altın aldım kalanla rol atıyorum başka yok olsa da yok artık buraya gider altın alırım ne ki ya

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,821
113
Orana baksana 1.88 e 29

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,589
1,821
113
30 aldım 8 verdim o sorun değil adamlar 150 200 k alanlar foruma girmiyor ben rol açtırıyorum üstüne kendim açıyorum hâla yazan var bu adam kâr da mı zararda mı soran yok tamam aldık da ödeme yaptım ne bu dm isteği 5 senedir buradayım bir kere bir iki kişi dışında sormadı adam saçma sapan şeyler yazıyo benim ödemelerim vardı ödedim yapmam gerekenden fazlasını yaptım hâla daha devam ediyolar kartımı ödedim altın aldım kalanla rol atıyorum başka yok olsa da yok artık buraya gider altın alırım ne ki ya
Reis ne dağıtsan fazlasını istiyorlar kesene bereket

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,821
113
Aynen bro takma devam

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,826
41,843
113
Sonuca gel dost bize 250 TL dusuyyormu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...