http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Doncaster | Kasa 4 k Hedef 20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,326
12,285
113
Ben sürekli rol açarım dost şimdi de beş kuruusm yok bir saat sonra rol acmayacagimin garatiside yok :) kumarci adamın saati saatine uymaz ki bir saat önce parası olmaz bir saat sonra milyarı olur :)
O yüzden bırakın böyle boş muhabbetleri

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,914
41,920
113
O yüzden bırakın böyle boş muhabbetleri
Tamam abi la amma buyuttun AMK ne bileyim ben işteyim girdim baktım rol var takip ettik sanada selam verdik korkma la bir şey yok zorla almayız cebinden :) adam ne korkmuş la biz akşama kadar dağıtıyoruz dost bir şey olmuyor inan korkulacak bir şey değil :)

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,326
12,285
113
Tamam abi la amma buyuttun AMK ne bileyim ben işteyim girdim baktım rol var takip ettik sanada selam verdik korkma la bir şey yok zorla almayız cebinden :) adam ne korkmuş la biz akşama kadar dağıtıyoruz dost bir şey olmuyor inan korkulacak bir şey değil :)
Korkan senin gibi olsun iyi forumlar

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,914
41,920
113
Korkan senin gibi olsun iyi forumlar
Ne bileyim bir sürü şey yazdın sanki borcumuz varmista odemisiz anlamdim da bir şey benim forumda kimseyle sorunum yok olmazda elimozde varsa veririz tanıdık tanımadık kimseyi ayırt etmem yeter ki bizde olsun herkeste bilir bunu öyle yazınca millette sanacak senden para aldık vermedik acaip acaip şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...