Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Dominik Maçını Bulamıyorum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,110
2,302
113
IMG_4049.png Şu maç noldu ya ev 2 kırmızı gördü kavga dövüş mü ediyorlar anlayamadım. 1xbettende kalktı şimdi maç

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Patates mi oldu şimdi maç. 1 sayacaklar oranı yani. Ulan çok güveniyordum maça 2-6 bitecekti kesin
Maalesef dost 2. Yarı gollü başlamıştı ama bu ligin diğer maçında da takımlardan biri sahaya çıkmadı bende ondan iade aldım bugün bi bokluk döndü ama çözemedim

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,110
2,302
113
Maalesef dost 2. Yarı gollü başlamıştı ama bu ligin diğer maçında da takımlardan biri sahaya çıkmadı bende ondan iade aldım bugün bi bokluk döndü ama çözemedim
Bol gol çıkıyo bunlarda çıktımı ya. Evin son iki maçına baktım 2-6 2-9. Bu maçta coşacaktı büyük ihtimal gol konusunda. Kavga konusunda coşmuş

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Yayını geri sarıp baktım 67.dk kırmızı yiyen takım penaltı kaçırmış kaleci topu dikmek isterken penaltıyı kaçıran herif zıplayıp topa eliyle müdahale etmiş 2. Sarı karttan oyundan atılmış sonra 3 4 takım arkadaşı yanına gelip birşeyler diyor hepsi kalan oyuncuları çağırıp sahadan çekiliyor kavga çıkmamış yani