.Ekli dosyayı görüntüle 833828 Şu maç noldu ya ev 2 kırmızı gördü kavga dövüş mü ediyorlar anlayamadım. 1xbettende kalktı şimdi maç
Ekli dosyayı görüntüle 833828 Şu maç noldu ya ev 2 kırmızı gördü kavga dövüş mü ediyorlar anlayamadım. 1xbettende kalktı şimdi maç
67 den sonrası görünmüyor yarıda kalmış olabilir
Dost dakka65de kitlendi kırmızı falan çıktı yeni kaldırdılar maçı heryerden dk75e kadar askıda kaldıMiddleham United FC vs Promex Harlem United SC
Dominica Premier League - 2025-08-26 23:18betsapi.com
1-3 yazıyor
Kavga dövüş ediyorlar kesin67 den sonrası görünmüyor yarıda kalmış olabilir
Nerden baktın dostsahadan çekilmişler maç iptal olmuş
1 olarak sonuçlanır kesinDost dakka65de kitlendi kırmızı falan çıktı yeni kaldırdılar maçı heryerden dk75e kadar askıda kaldı
Attığım linkte de var 67 den sonra hiçbir hareket YokNerden baktın dost
Bak şurada 67 sonrası yok DurmuşNerden baktın dost
Betsapiyi atıyon sen orası tam bilgi vermiyor şuanBak şurada 67 sonrası yok Durmuş
Bende öyle düşünüyom en son kavga ettiler 75de heryerden kalktı maçİptal oldu maç 2 kırmızı yiyen takım sahadan çekildi
Fifa tv de maç yayınlanıyordu geri sarabiliyorsun girip bak istersen dostBende öyle düşünüyom en son kavga ettiler 75de heryerden kalktı maç
Patates mi oldu şimdi maç. 1 sayacaklar oranı yani. Ulan çok güveniyordum maça 2-6 bitecekti kesinFifa tv de maç yayınlanıyordu geri sarabiliyorsun girip bak istersen dost
Maalesef dost 2. Yarı gollü başlamıştı ama bu ligin diğer maçında da takımlardan biri sahaya çıkmadı bende ondan iade aldım bugün bi bokluk döndü ama çözemedimPatates mi oldu şimdi maç. 1 sayacaklar oranı yani. Ulan çok güveniyordum maça 2-6 bitecekti kesin
Bol gol çıkıyo bunlarda çıktımı ya. Evin son iki maçına baktım 2-6 2-9. Bu maçta coşacaktı büyük ihtimal gol konusunda. Kavga konusunda coşmuşMaalesef dost 2. Yarı gollü başlamıştı ama bu ligin diğer maçında da takımlardan biri sahaya çıkmadı bende ondan iade aldım bugün bi bokluk döndü ama çözemedim