- 11,689
- 9,739
- 113
Her sene degisiyor y. Gibi sistem awYok la işte yeri anca çıkmıştır yoğunluğa göre yerleştiriyorlar ya tercih mercih yapıyon herhalde ben bedelli olurken ay ay tercih yaptım 😅
Her sene degisiyor y. Gibi sistem awYok la işte yeri anca çıkmıştır yoğunluğa göre yerleştiriyorlar ya tercih mercih yapıyon herhalde ben bedelli olurken ay ay tercih yaptım 😅
3Yaparım doktor
Dedim sana pc deyim yapayım diyeListe diye yaptığı şeye bak Allah aşkına
Bende tecrübeli sanmıştım![]()
Kral 25 kişi vardi çok fazla insan vardi sayıda belirtmedin ki herkes zaten baştan sona takip etmişListe diye yaptığı şeye bak Allah aşkına
Paparası olanlara dilediğiniz kadar dağıtırızŞimdi 4 dağıtıcı lazım bana
Listeyi 4 e bölüp dağıtım yaparız
@Northe @Erhan2121 yaparım dedi 2 kişi daha lazım
Ben yaparım istersenizŞimdi 4 dağıtıcı lazım bana
Listeyi 4 e bölüp dağıtım yaparız
@Northe @Erhan2121 yaparım dedi 2 kişi daha lazım
Bitirdiler iyice askerlik olayını ya parası olan rahatHer sene degisiyor y. Gibi sistem aw
Fazla AtacanmKanka 10 kişi 1k 4 e bölemeyiz 2 kişi dağıtsa olur
İzmir bornovada yaptımPembe teskere bunlar kanka
Yaparım
O kadar kişi mümkün değil yoktu her neyse olan oldu giden gittiListe diye yaptığı şeye bak Allah aşkına
Baya bir sene oldu herhalde abi sen yapalı sorucamda değişmiştir herhaldebende acemiliği orda yapmıştım
4Gönder hallederiz
Oyle valla kankaBitirdiler iyice askerlik olayını ya parası olan rahat
Kanka almadigi adam yok zaten amac zaten adam secmek liste yapmada bu işin dagitimida var baya karisikListe diye yaptığı şeye bak Allah aşkına
Tamam dağıtımcılar dm oluştursun kimin kime atacağı belli olsun
Tamam ibandan yapalım tertemiz zaten 4 kişiye bölüyon riski yok sanal cüzdandan bu aralar uzak duruyoruzFazla Atacanm