- 28,798
- 17,983
- 113
Kardeşim deseydin ben şey yapardımDoktorun yollayacağı parayı mehmetçiğe bağışladık bile dost
Kardeşim deseydin ben şey yapardımDoktorun yollayacağı parayı mehmetçiğe bağışladık bile dost
Kazanmak ayrı zor dağıtmak ayrı zor
Bakalım gidip görecez abi 18ay yapan nasıl yaptı 6ay gider geliriz diye gaza geldikte bakalım hayırlısı 😂ben yapalı çok oldu ya![]()
Ben enbasindan beri vardım her adımda ama birer ikişer tanedir mesaj sayım hastaneyedum çocuk rahatsız fazla bakamıyorum listeyide görmedim ejkemeyenilirsinde yazayım dedimKim varsa yazdik varmi eksik
Geçmiş olsun dostBen enbasindan beri vardım her adımda ama birer ikişer tanedir mesaj sayım hastaneyedum çocuk rahatsız fazla bakamıyorum listeyide görmedim ejkemeyenilirsinde yazayım dedim
Git biraz tuvalet temizle bulaşık yıkaBakalım gidip görecez abi 18ay yapan nasıl yaptı 6ay gider geliriz diye gaza geldikte bakalım hayırlısı 😂
Aha bizim ki kart borcuna gitti
Geçmiş olsunBen enbasindan beri vardım her adımda ama birer ikişer tanedir mesaj sayım hastaneyedum çocuk rahatsız fazla bakamıyorum listeyide görmedim ejkemeyenilirsinde yazayım dedim
Doktor kesene bereket kazancın daim olsun
Sağol dostGeçmiş olsun dost
Sağol dostGeçmiş olsun
Kesene bereket dost teşekkür ederim
Allah şifasını versin reis çok geçmiş olsunBen enbasindan beri vardım her adımda ama birer ikişer tanedir mesaj sayım hastaneyedum çocuk rahatsız fazla bakamıyorum listeyide görmedim ejkemeyenilirsinde yazayım dedim
eyvallah dost kesene bereket güzel etkinlik güzel dağıtım kesene bereket bol şans
Ahmet duvarları yumrukluyo kaçırdım diyeAllah tan saplamaci ahmet yok konu 200 sayfa olduydu