- 80,244
- 53,079
- 113
Az kalmis la iyuHshshdhwjwjiaaokakskskwkakaqk atarsa 20
Az kalmis la iyuHshshdhwjwjiaaokakskskwkakaqk atarsa 20
Kanka burada degil btyn formlari dolas gel alayina kripto dersi verirm sen rahat ool 😂 borsa olmadan soguk cuzdani nasil kullanacaklarmis sivri zekalilarO da sikinti oluyomus la soguk cuzdan kullanmasi lazim
Hoşgeldin reisBol sans
Zor iş,,gerçekten eline emeğine sağlık kral,,,Herkesi yazdım dostum merakt etmeyin kim varsa
Sende haklisin 🤣Adam öldürğnce bile cezası 2 senede kesinleşiyo sakin ol kanka 😅
Eyvallah dostum hg nasılsın iyi misinBol sans
Kanka son 1 ay geçmiyor aq yerinde yaAz kalmis la iyu
Şükür pokerden az çok yolumuzu bulduk dağıtım yapiyozEyvallah dostum hg nasılsın iyi misin
Bizim cüzdan hep soğuk suatım içi boşO da sikinti oluyomus la soguk cuzdan kullanmasi lazim
Sen nasilsinEyvallah dostum hg nasılsın iyi misin
La tmm iste ordan onlara zaten ama ana kaynak soguk cuzdanim olmuş oluyor gibi biseyKanka burada degil btyn formlari dolas gel alayina kripto dersi verirm sen rahat ool 😂 borsa olmadan soguk cuzdani nasil kullanacaklarmis sivri zekalilar
Aman abi dur ortalık karışık zaten beğeni yağmuru olurŞükür pokerden az çok yolumuzu bulduk dağıtım yapiyoz
Kesene bereket seninde kralŞükür pokerden az çok yolumuzu bulduk dağıtım yapiyoz
Ak bana bile uzun geldi senjn askerlikKanka son 1 ay geçmiyor aq yerinde ya
bu poker senin için iyi oldu bak bir kaç tane açılmışSen nasilsin
Yav afedersim onlar benim cukumu yesin kanka simtir etLa tmm iste ordan onlara zaten ama ana kaynak soguk cuzdanim olmuş oluyor gibi bisey
Ben 27 gün yaptım çekilecek çile değil 😅Ak bana bile uzun geldi senjn askerlik
Yaptım la ibanlari bekliyom 5 kisydi zaten.gecen hafta bokunu çıkarttım 100k dağıttım ben kimimki 100k dağıtıyor ekmeğimiz yok aw. 100k dağıtıyoruz bu hafta sakinim 😁Aman abi dur ortalık karışık zaten beğeni yağmuru olur