- 12,760
- 6,056
- 113
At kardeşim bakalım kimler varrrIsimler belirlendi liste yapıp atıyorum 5 dakika ya
At kardeşim bakalım kimler varrrIsimler belirlendi liste yapıp atıyorum 5 dakika ya
Havalede miktarı yuksek tutmazsan cezaya dusmezsinCeza ne kadar geliyor ki kenara atayım dursun miktar
Min 11k max 45k gibi biseyCeza ne kadar geliyor ki kenara atayım dursun miktar
2 gündür sıkıyor. Yoksa 50 TL 100 TL oynuyorum normaldeŞu limitler canını sıkıyordur…
Hamza vardi forum açıldığından beri nobetteydi kingDedem 3 sene yapmış senin dört sene olcak ne askerlikmiş uzman olarak devam mı edıyorsun
16Ceza ne kadar geliyor ki kenara atayım dursun miktar
Hshshdhwjwjiaaokakskskwkakaqk atarsa 20Dedem 3 sene yapmış senin dört sene olcak ne askerlikmiş uzman olarak devam mı edıyorsun
Havaleden öyle çok ceza yiyen görmedim gün içinde yüklenmedigin sürece elektronik cüzdanlar gibi sıkıntılar yaratmadı suanlikCeza ne kadar geliyor ki kenara atayım dursun miktar
Enflasyona göre belirliyor artık doktorCeza ne kadar geliyor ki kenara atayım dursun miktar
Guncel 80k ama gecmis yillarsa azaliyor bayaCeza ne kadar geliyor ki kenara atayım dursun miktar
Sen ve 50-100 tl güldürme bizi2 gündür sıkıyor. Yoksa 50 TL 100 TL oynuyorum normalde![]()
İlk önce bi şu kıcını koltuğa geri koy 😅 yarın 100₺ kupon yaptığını görmek istememCeza ne kadar geliyor ki kenara atayım dursun miktar
Eskidendi eskidennnKardeşim sen çok çekim yapiyon galiba biz bu ara sadece para yatırma bolumundeyiz aq
Mesela ne kadarHavalede miktarı yuksek tutmazsan cezaya dusmezsin
Bol sansKasa 10k
Hedef 50k
Dağıtım 10k
Dağıtımı takip edenler arasından ben seçecem
Bol Şanslar
Birazdan Başlıyoruz
Dost 100k çekmicen maks 50 60kMesela ne kadar
Adam öldürğnce bile cezası 2 senede kesinleşiyo sakin ol kanka 😅Ek bir bilgi daha vereyim 1.5 senedir aktif para giris cikisi var benim ziraatte tık yok ceza meza konusunda @DoktorX