- 5,042
- 4,621
- 113
Geliyor gelmekte olanIsimler belirlendi liste yapıp atıyorum 5 dakika ya
Geliyor gelmekte olanIsimler belirlendi liste yapıp atıyorum 5 dakika ya
Doktor sana dm den liste yapıp atıyorum o zamanPayfix aktif olsa rakam daha yüksek olurdu
BencedeBuraya atma dmden doktora at yoksa 56 olur burasi
Doktor sana dm den liste yapıp atıyorum o zaman
Doktor kendine de pay bırak kumarin yarını yoktur bilirsinPayfix aktif olsa rakam daha yüksek olurdu
Aynen bura karışir yoksa işin icinden çıkılmazDoktor sana dm den liste yapıp atıyorum o zaman
Kesene bereket dost umarım kat kat fazlasıyla dönerPayfix aktif olsa rakam daha yüksek olurdu
Kanka ha diyince siteden istediğim rakamı çekemiyorum yöntem kalmadı elimdeNe alaka aw
Sen varsin dostum korkma puahaListeyi paylasin bence
BekliyoruzDoktor sana dm den liste yapıp atıyorum o zaman
Puajahahab yok dost ondan degil cok var bekleyenSen varsin dostum korkma puaha
Kriptoya alışKanka ha diyince siteden istediğim rakamı çekemiyorum yöntem kalmadı elimde
Krall sonradan iti toparladın ajax hezimetinden sonra,,crew maçı yanına bide benfica 1.5 falan koysaydın daha şık olurdu,,neyse bunada şükür,,Beyler çekime daha 20 dk var
O zamana halledilir liste
Hadi şu dağıtımı bitir gel de bi ameliyat ediyim seniKanka ha diyince siteden istediğim rakamı çekemiyorum yöntem kalmadı elimde
Ben var mıyım la sabah istima var aqSen varsin dostum korkma puaha
Herkesi yazdım dostum merakt etmeyin kim varsaAbi listede gözden kaçan adam vardır yoktur bu sefer daha çok karışacak herkes biliyor nerde olup olmadığını buraya atılsın
Gördük alışanlarıKriptoya alış