- 5,035
- 4,611
- 113
Vallahi varya işin en boktan tarafı bu
Cidden karma karışık
Tel den zor oluyor benim için takip
Cidden karma karışık
Herkes ihtiyacı kadar olanı alsin demiş kısacasıYanlis yapmissin zaten ak sen liste yapmamissin ki puahha onune geleni secmissin iste puahha
1.adim lose evet 4 adim toplam4 adm yaptin
Çok zor bi işin içine giriyorsun bu yolda dönenler oldu mum gibi sönenler olduTm beyler ben bakıyorum şuan kim var bastan sona onların listesini yapıyorum
bu adam yüzünden bir hafta ban yedim adam beni bu forumdan da değil başka yerden tokatlamıştı adını özellikel yazdım eğer ki biri mustafa furkan kılıç ise bilin ki bu . tam tokatçı ipnetorkesinlikle gelir emin olun
Erhan bakıyor zaten doktorVallahi varya işin en boktan tarafı bu
Cidden karma karışık
Aynen öyleVallahi varya işin en boktan tarafı bu
Cidden karma karışık
Almasan iki mesajı olanlar olan lafı eder. Listecilik zor iş 😀 Bir de yarım saat uğraşıyon. Dağıtımı yapıyon . Bir bakmışsın herkesle aynı miktar sana düşmüş. Laf yediğinle kalmışsınEn son liste yaptığımda 2 mesajı olanıda almıştık maksat herkes nasiplensin diye taşlarla sopalarla üzerimize gelmişti bi grup 😄
Ben takip edenleri çözeyimmiVallahi varya işin en boktan tarafı bu
Cidden karma karışık
Uzundur başkana birini şikayet etmiyordum5 hesaptan begendik
Ortaya bir liste çıkaralım sonra düzenleme yapılırErhan bakıyor zaten doktor
Bide o lafı 1 hafta yersinAlmasan iki mesajı olanlar olan lafı eder. Listecilik zor iş 😀 Bir de yarım saat uğraşıyon. Dağıtımı yapıyon . Bir bakmışsın herkesle aynı miktar sana düşmüş. Laf yediğinle kalmışsın
Lan neymiş bu adam böyle kime sorsak tokatçı diyorbu adam yüzünden bir hafta ban yedim adam beni bu forumdan da değil başka yerden tokatlamıştı adını özellikel yazdım eğer ki biri mustafa furkan kılıç ise bilin ki bu . tam tokatçı ipnetor
@DoktorX bakacak sende sonra bakarsin hizlica olmadiTm beyler ben bakıyorum şuan kim var bastan sona onların listesini yapıyorum
Emeğine sağlık,,Kolay gelsin,,Tm beyler ben bakıyorum şuan kim var bastan sona onların listesini yapıyorum
tüpte kaçak varUzundur başkana birini şikayet etmiyordum
İyi hatirlattin Hali
Öyle demeyin bana borcu varLan neymiş bu adam böyle kime sorsak tokatçı diyor![]()
Gelir şimdi kaba liste sonrasına bakalirOrtaya bir liste çıkaralım sonra düzenleme yapılır