- 36,931
- 37,101
- 113
En son liste yaptığımda 2 mesajı olanıda almıştık maksat herkes nasiplensin diye taşlarla sopalarla üzerimize gelmişti bi grup 😄
Öyle listemi olur doktor herkes beğeni atar buna3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
İlk yatan kupondan beri burdayım 😄3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
2. Adımda yoktuk 🥀🥀Etmedim yalan yok
Biraz ara verdim reisAslan hakanım sahalara dönüş yapmış rollerin sevilen yüzü
en başından beri3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
Kanka boyle olmaz herkes atmis bak3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
Reis emojilik durum yok takip eden belli etmeyen belli zaten3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
4 adm yaptin3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
1 sonunda geldim valla ben3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
Yanlis yapmissin zaten ak sen liste yapmamissin ki puahha onune geleni secmissin iste puahhaEn son liste yaptığımda 2 mesajı olanıda almıştık maksat herkes nasiplensin diye taşlarla sopalarla üzerimize gelmişti bi grup 😄
Osimhen v2Yanlis yapmissin zaten ak sen liste yapmamissin ki puahha onune geleni secmissin iste puahha
Her adimdan mesaj alintilamak farz midir hocamKanka boyle olmaz herkes atmis baklisteci ona bakacak iste
Bol şans doktorKasa 10k
Hedef 50k
Dağıtım 10k
Dağıtımı takip edenler arasından ben seçecem
Bol Şanslar
Birazdan Başlıyoruz
Yuh abi 30 kişi beğenmiş inanamadim jsjjs3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
Takip ettim ama yazamadım işteydim3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste
Ne çabuk laYuh abi 30 kişi beğenmiş inanamadim jsjjs
5 hesaptan begendik3 adımı da takip ettim diyen bu posta emoji atsın
Alın size liste