- 12,218
- 12,027
- 113
Kimse kırılmasın eşitlik iyidirBeyler kimse acele etmesin önce kaç kişiyiz bilelim sonra tercihinize göre herkese eşit veya farklı miktarda dağıtım yaparız
Kimse kırılmasın eşitlik iyidirBeyler kimse acele etmesin önce kaç kişiyiz bilelim sonra tercihinize göre herkese eşit veya farklı miktarda dağıtım yaparız
Yok la 15 kisi anca vardirDost bi 100 kişi var gibi
Kesene bekâret dostBeyler kimse acele etmesin önce kaç kişiyiz bilelim sonra tercihinize göre herkese eşit veya farklı miktarda dağıtım yaparız
Telegramda yoksun uzun zamandır dostBeyler kimse acele etmesin önce kaç kişiyiz bilelim sonra tercihinize göre herkese eşit veya farklı miktarda dağıtım yaparız
Takip önemli ise takibe bakılsın reis.Beyler kimse acele etmesin önce kaç kişiyiz bilelim sonra tercihinize göre herkese eşit veya farklı miktarda dağıtım yaparız
Daha çok olması lazım gibiYok la 15 kisi anca vardir
Kanka simdi şöyle bisey var senin bir kriter belirlemen lazim baştan sona olan mi tek mesaji dahi olan mi secilecek nasil neye gore liste ona karar ver erhana söyle benceBeyler kimse acele etmesin önce kaç kişiyiz bilelim sonra tercihinize göre herkese eşit veya farklı miktarda dağıtım yaparız
Kazandık mı
Senin kazancın hocam senin seçmen daha doğru olurBeyler kimse acele etmesin önce kaç kişiyiz bilelim sonra tercihinize göre herkese eşit veya farklı miktarda dağıtım yaparız
Futbolun sefiriDoktorum kaybeder mi
Adamin kendisi soruyor canim benim :dListeci ne aw adam en basinda kendim sececem dedi
Bende zaten onu bekliyorum suanKanka simdi şöyle bisey var senin bir kriter belirlemen lazim baştan sona olan mi tek mesaji dahi olan mi secilecek nasil neye gore liste ona karar ver erhana söyle bence
Ben gibi 2. Adım gelen yarım alsın ya da hiç almasın 🤣Kanka simdi şöyle bisey var senin bir kriter belirlemen lazim baştan sona olan mi tek mesaji dahi olan mi secilecek nasil neye gore liste ona karar ver erhana söyle bence
Kriteri sor adama erhanBende zaten onu bekliyorum suan