- 14,255
- 3,809
- 113
Tamam bakalım hadi çekelim öyleyse dur kusurat 9 TL yi masa tenisi oyniyim bariLa riske girme çek paranı 50 TL yi napacaksın bak sımdı 100 basıp yatarsan daha yuksek basıcan beni dinle
Tamam bakalım hadi çekelim öyleyse dur kusurat 9 TL yi masa tenisi oyniyim bariLa riske girme çek paranı 50 TL yi napacaksın bak sımdı 100 basıp yatarsan daha yuksek basıcan beni dinle
aynen doğru diyo umut, evdeki bulgur limyattaki prinçten iyidir yada eldeki hatun adrina limadan iyidir zorlama bencedeLa riske girme çek paranı 50 TL yi napacaksın bak sımdı 100 basıp yatarsan daha yuksek basıcan beni dinle
Adrina lima kim dayı tanıyoz mu piyasaya yeni mi girdiaynen doğru diyo umut, evdeki bulgur limyattaki prinçten iyidir yada eldeki hatun adrina limadan iyidir zorlama bencede![]()
Uçuşa kaldırdiniz tabi reddedemedik 😏Tebrikler bi yemege gittim ucmussun masallah
Haydi bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 116186
Gelirse 1 kişiye daha 25 TL Payfix
Maxim butkov 3 0 veremez dostEkli dosyayı görüntüle 116186
Gelirse 1 kişiye daha 25 TL Payfix
Hahahaha şeref duydum efendim uçuşu başlattım buradaUçuşa kaldırdiniz tabi reddedemedik 😏
Doğrudur anlamıyorum pek alt oynarım bir önceki set üst olduysaMaxim butkov 3 0 veremez dost
O zaman ona bakalım o gelirse hepsi gelir dimi? 😂Maxim butkov 3 0 veremez dost
Ters totem yapıyom gelcekDoğrudur anlamıyorum pek alt oynarım bir önceki set üst olduysa
Doğruyu söyle evde şansını s*****im Doğhan diyon dimi 😂😂😂😏😏Ters totem yapıyom gelcek![]()
Yok lan ben ne zaman gelmez desem geliyo ondan dedim vallaDoğruyu söyle evde şansını s*****im Doğhan diyon dimi 😂😂😂😏😏
Adamsın o zaman bunlar da gelmez zaten dimiYok lan ben ne zaman gelmez desem geliyo ondan dedim valla
Gelmez ama geliyo gbiAdamsın o zaman bunlar da gelmez zaten dimi
O da wonViktor didukh da geliyor nazar degmesin