- 14,162
- 3,768
- 113
Teşekkür ederim kankamŞansın daim olsun dost
Teşekkür ederim kankamŞansın daim olsun dost
TeşekkürlerTebrikler
Kural öyle dostÇekilis listesini ben ayarlayamaz miyim yoksa beğenenler olmak zorunda mı ki
Tamam kankam umarım hakedenlere çıkarKural öyle dost
Kuponlar geldikten sonra beğenenler cekılıse alınmıyor normalde sen bak ona göre haber ver shellacaSon gelenler de çekilişe giricek o zaman?
Tamamdır bir arkadaş öyleydi son anda geldiKuponlar geldikten sonra beğenenler cekılıse alınmıyor normalde sen bak ona göre haber ver shellaca
Aslında öyle yapmak isterim yani hakedenlere gitmesi amacıyla ama 3 kişi seçmek o şekilde zor.olucak o yüzden çekiliş olucak gibiCekilis olacaksa kurallar geregi begenenlerden oluyo ama cekilis istemiyorsan istrdgn kisilere ozelden msj atablrsn hocam
Dogrudur hocam sansin daim olsunAslında öyle yapmak isterim yani hakedenlere gitmesi amacıyla ama 3 kişi seçmek o şekilde zor.olucak o yüzden çekiliş olucak gibi
Sizlerinde öyleDogrudur hocam sansin daim olsun
Tebrikler dost forum genel kuralları gereği listeyi ben hazırlıyorumÇekilis listesini ben ayarlayamaz miyim yoksa beğenenler olmak zorunda mı ki
Tamam kankam ancak @gslover28 adlı arkadaş en son geldi yani kupon sonuçlanınca onu almazsan sevinirim diğerlerine ayıp olur 👍Tebrikler dost forum genel kuralları gereği listeyi ben hazırlıyorum