- 14,254
- 3,809
- 113
Ahahah kaybetmek istemiyorum 😂Masa tenisine geç yeter voleybol iki saat sürüyor![]()
Ahahah kaybetmek istemiyorum 😂Masa tenisine geç yeter voleybol iki saat sürüyor![]()
Evet evet maçı söndürdükTebrikler kanka bir maçtan anca bu kadar alınabilirdi 😄
Tamam yeter 50 lira için o kasayı eritmeyelim ben hedefe son 50 lira kala cok kaybettim
Bence dur usta alacağını aldın zatenŞimdi oylama yapalım hedef yükseltip ödülü arttıralım mi 1600 yapıp çekiliş mi oluyor artık bilmem duralım mi?
Yeter çek paranı hayrını görŞimdi oylama yapalım hedef yükseltip ödülü arttıralım mi 1600 yapıp çekiliş mi oluyor artık bilmem duralım mi?
Dağıtacagimiz 50 TL zaten 😂😂 onu da benden kesme kankam 😂😂😂Tamam yeter 50 lira için o kasayı eritmeyelim ben hedefe son 50 lira kala cok kaybettim![]()
Bravo valla masa tenisi olmadan buraya gelmen mucize
Bencede dur dostum sen bilirsin yinedeŞimdi oylama yapalım hedef yükseltip ödülü arttıralım mi 1600 yapıp çekiliş mi oluyor artık bilmem duralım mi?
Direk dur çek bakiye güzel riske gerek yok ödül içinŞimdi oylama yapalım hedef yükseltip ödülü arttıralım mi 1600 yapıp çekiliş mi oluyor artık bilmem duralım mi?
La riske girme çek paranı 50 TL yi napacaksın bak sımdı 100 basıp yatarsan daha yuksek basıcan beni dinleO zaman hemen 1600 yapıp çekelim
Bu arada rolling kuralları nasıl değişti tam bilgim yok çekiliş mi oluyor beğenenler arasından mi takip edenler arasından mi ben mi seciyorumGaza gelmeye hiç gerek yok cekılısı kazananlara da atarsın alacağını aldın zaten keyfine bak bugunluk
BeğenenlerdenBu arada rolling kuralları nasıl değişti tam bilgim yok çekiliş mi oluyor beğenenler arasından mi takip edenler arasından mi ben mi seciyorum
Riske hiç girmeO zaman hemen 1600 yapıp çekelim