Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğalgaza %25 Zam Hakkında

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Sigara ve alkole yarın geceden gecerli büyük zam gelecek diyorlar benzin ve mazota da öyle
Cebe maaş zamları girmeden herseye zam geliyor Allah yardımcımız olsun

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
55
28
Simdi 100 senenin hasilatıni cikarın 100 senede 2002 ye kadar ecevit ozal tansu erdal arada asker darbesi ile yonetilen 80 yıl nufusun az kadinların calismadigi nufusun yuzde 80nin ilkokul mezunu oldugu yuzde 20nin ulkeyi yonettigi bir ulkede birtane aspirin urettik diyebilecek babayigit varsa ciksin 2002de mahallesinde 5 araba olan bir ulkede o arabada kotuu reno 12 ler simdi 25 yillik yonetilmede enaz yuzde 50 lise yuzde 50 universite mezunu okumus insanlar nufuz 90 milyon hertaraf savas ve 20milyon multeci olan nufusun yuzde 60 70 inde her ailenin bir ferdinde altinda guzel bir araba her ailenin en az 2 ferdinde ev savunma sanyinin en az yarisi yerli uretim simdi hangi yillar size iyi 80sende hicbirsey yapilmamis turkiyemi 20 senede yapilanlarmı heeeeeeee dine girenler olmus dine girmeyin seriata inanmayanlar zaten malumdur kurhana gore zaten yonetim tarzı malumlastiriyor milleti dolayli anlattim anlayana simdi okumus milletmi okumamis milletmi daha iyidir cok zor donemden geciyoruz milletin yarisi aclik sinirinda biz bilmiuormuyuz zannediyonuz biz sadece 80yil milleti okutmamis ve dininden etmis bir zihniyete karsı jerzaman ve daim muslumandan yanayiz geriside hikaye daha cok yazarizda gerek yok

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
Simdi 100 senenin hasilatıni cikarın 100 senede 2002 ye kadar ecevit ozal tansu erdal arada asker darbesi ile yonetilen 80 yıl nufusun az kadinların calismadigi nufusun yuzde 80nin ilkokul mezunu oldugu yuzde 20nin ulkeyi yonettigi bir ulkede birtane aspirin urettik diyebilecek babayigit varsa ciksin 2002de mahallesinde 5 araba olan bir ulkede o arabada kotuu reno 12 ler simdi 25 yillik yonetilmede enaz yuzde 50 lise yuzde 50 universite mezunu okumus insanlar nufuz 90 milyon hertaraf savas ve 20milyon multeci olan nufusun yuzde 60 70 inde her ailenin bir ferdinde altinda guzel bir araba her ailenin en az 2 ferdinde ev savunma sanyinin en az yarisi yerli uretim simdi hangi yillar size iyi 80sende hicbirsey yapilmamis turkiyemi 20 senede yapilanlarmı heeeeeeee dine girenler olmus dine girmeyin seriata inanmayanlar zaten malumdur kurhana gore zaten yonetim tarzı malumlastiriyor milleti dolayli anlattim anlayana simdi okumus milletmi okumamis milletmi daha iyidir cok zor donemden geciyoruz milletin yarisi aclik sinirinda biz bilmiuormuyuz zannediyonuz biz sadece 80yil milleti okutmamis ve dininden etmis bir zihniyete karsı jerzaman ve daim muslumandan yanayiz geriside hikaye daha cok yazarizda gerek yok
Bu gece 40. yaş günüm sevgili dostum ben bundan 15 sene once çalıştığım ajansta 25 k para alyordum istifa ettim ailemin olduğu yere döndüm. Şimdi soru çok basit emekli maaşını 17 k yapıcaklarmış ama gel gör ki kirazın kilosu 500 lira dünyanın en kısa fıkrası

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
Kardeşim her zaman en doğru haberi A haberden öğreneceksiniz vallahi moralim düzeliyor A Haber izleyince bir ara açlık zekayı geliştiriyor diye haber yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
Kardeşim her zaman en doğru haberi A haberden öğreneceksiniz vallahi moralim düzeliyor A Haber izleyince bir ara açlık zekayı geliştiriyor diye haber yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam
ben çok fazla siyaset yapmak istemiyorum ama doğru tabi bir yerde... Benim ve burda ki tanımasam da bir çok arkadaşmın gençliğini çaldılar hakkımı asla helal etmiyorum

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Zaten bikac aydır faturalarda devlet Su kadarini karşılıyor yazısına inanan kergenezler vardi şimdide nasıl olsa devlet karsiliycak birazını diye takmayanlarda olur davaroglu davarlar kulandigi m³ hesaplasa hiç bı destek yapilmadigini anlicakta nerdee

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
Zaten bikac aydır faturalarda devlet Su kadarini karşılıyor yazısına inanan kergenezler vardi şimdide nasıl olsa devlet karsiliycak birazını diye takmayanlarda olur davaroglu davarlar kulandigi m³ hesaplasa hiç bı destek yapilmadigini anlicakta nerdee
o ne büyük ayıptır ya adam senden yardım alıyo diyosun ki senin elektriğinin de yüzde bilmem kaçını ödeyeceğiz ulan adama yine aynı fatura geliyo ve faturanın üstünde farzı misal konuşuyorum 900 dü bu fatura ama yüzde şu kadarını devlet ödedi sen 400 öde zaten fatura oydu insanın aklıyla dalga geçiyorlar artık neyse şafak operasyonuna gelmeyelim iyi geceler

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
ben çok fazla siyaset yapmak istemiyorum ama doğru tabi bir yerde... Benim ve burda ki tanımasam da bir çok arkadaşmın gençliğini çaldılar hakkımı asla helal etmiyorum
Hepsi aynı bok ne kadar parti varsa ne kadar politikacı varsa hepsi oc

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
218
43
Kardesım nedır devletımızle alıp veremedıgınız her fırsatta ulkemızı kotuluorsunuz ınsanda az utanma olur olay sandıgınız gıbı deıl ıcerden bılgı aldım o cıkan 75 mılyar metrekubu kuzey koreyle amerıkaya esıt sekılde pay ettık 2 buyuk ulkede bunlar 75 mılyar metre kub buldu bunlarla sakaya gelmez dedıler buda ıcerden bılgı bu 2 ulkeyı bız 7 martta satın aldık trump ve kım sınopa tatıle gelecekdı gızlıce sırf tr topraklarına ayak basmak ıcın sımdıde tarsus kazısından cıkan ahıt sandıgını gerı almak ıcın tam donanımlı 4 nınja adamımızı yolladık vatıkandan gerı almak ıcın vatıkan bu yuzden ulkeye gırıslerı yasakladı. Bıraz ulkemızın ıyı yonlerınden bahsedın yeter be

Kimse devleti kötülemiyor haddi de değil. Baştaki parti ve icraatlarını konuşuyor ve eleştiri yapıyoruz.