Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğalgaza %25 Zam Hakkında

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
İnanlır gibi değil ya la hala bunları destekleyen var,resmi rakamlara göre ülkenin %45i açlık sınırı altında,%75i yoksulluk sınırı altında yaşıyor,adalete güven ilk kez bu kadar yerlerde, kondartadolar patlamış,35 milyon icra dosyası var,, erkekler kumara kızlar fuhuşa düşmüşmüş,tarihinden bu yana yurt dışına göçte rekor yaşıyoruz hepsi de pırıl pırıl gençler 20-30 yaş arası,yabancı yatırıma gelmiyor çökerler diye,yerli ihracat yapamıyor yalancı kur yüzünden,herşeyin fiyatı 10-15x artarken dola euro 3-5 x artar mı kim sikler bunu,ben ecevit kriz<inde esnaftım en azından delikanlı gibi devaluasyona gittiler 1-2 sene çektik toparladık, bunlarda o .. yok halının altına iteleyip duruyolar bi de bunu g.rmeyenm körlerr var deliriyotum aarkadaş bu kadar mı körsünüz.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
İnanlır gibi değil ya la hala bunları destekleyen var,resmi rakamlara göre ülkenin %45i açlık sınırı altında,%75i yoksulluk sınırı altında yaşıyor,adalete güven ilk kez bu kadar yerlerde, kondartadolar patlamış,35 milyon icra dosyası var,, erkekler kumara kızlar fuhuşa düşmüşmüş,tarihinden bu yana yurt dışına göçte rekor yaşıyoruz hepsi de pırıl pırıl gençler 20-30 yaş arası,yabancı yatırıma gelmiyor çökerler diye,yerli ihracat yapamıyor yalancı kur yüzünden,herşeyin fiyatı 10-15x artarken dola euro 3-5 x artar mı kim sikler bunu,ben ecevit kriz<inde esnaftım en azından delikanlı gibi devaluasyona gittiler 1-2 sene çektik toparladık, bunlarda o .. yok halının altına iteleyip duruyolar bi de bunu g.rmeyenm körlerr var deliriyotum aarkadaş bu kadar mı körsünüz.
Harfiyen katılıyorum. Nokta

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,073
470
83
Guzel allahım bana en kısa sürede bu coğrafyadan gitmem için fırsat nasip eyle, amin.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,818
113
Bu ülkede jelibon madeni bulunmuş diyen, katman kırıklarını Türkiye'nin dışına çıkarmanın bir yolu yokmu diyen bir bir belediye başkanı ve bir bakan var, kadın katman kırıklarını tırlarla bir yerden bir yere nakledilebilir bir şey olduğunu sanıyor, bu bir bakan.Bakan diyorum ülke yönetiminde söz sahibi olan biri

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
%50 gelmesinden iyidir , reisin canı sağ olsun (!)

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,880
1,310
113
Bekar olan Türkiye'de bağlantısı olmayan kaçsın gitsin bu ülkeden maalesef evli olduğumuz için bizi bağlayan şeyler var kalıyoruz mecburen

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Bekar olan Türkiye'de bağlantısı olmayan kaçsın gitsin bu ülkeden maalesef evli olduğumuz için bizi bağlayan şeyler var kalıyoruz mecburen
İş bul gideyim. Demesi kolay gidin gidin. İzin veriliyor mu onu da sorun önce.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Allah reisimizden razı olsun. Hedef 2053, İstanbul'un fethinin 600. Yılında Kızıl Elma'yı gerçekleştireceğiz.

Bayrak inmez, ezanlar dinmez, tek vatan, tek bayrak, tek millet.

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
2,154
113
rabbim yüzde 100 zam olacağı günleri görmeyide nasip eder inşallah