hangi bölgeye bakıyorsun Altındağ mıAraçlı sadece şeflere veriyorlar bro
hangi bölgeye bakıyorsun Altındağ mıAraçlı sadece şeflere veriyorlar bro
Maaş ne kadar bide yatma yeri bedava mı acabaAyarlayalım kanka restorant dönerci lokanta cafe tarzı yapar mısın bu sektörde iş ayarlayabilirim
Vay aww resmen kölelik bu ya 😂Araçlı sadece şeflere veriyorlar bro
Daha stajdaym Altındağ Aydınlikevler Subayevlerihangi bölgeye bakıyorsun Altındağ mı
Staj parasını vermiyorlar demi 😆Daha stajdaym Altındağ Aydınlikevler Subayevleri
Yok bro beleşStaj parasını vermiyorlar demi 😆
Tamam beni dinlemezsen bir hafta sonra yok yapamıyorsun deyip güle güle diyip kuruş vermeyecekler yol yakınken gitme canına yazık ben sana diyeyim geçende dedim ama belliki mecbursunYok bro beleş
Bro stajım bitti aldılar işe yarın evraklari halledecem inşallah şef sordu yanımdaki adama yapabiliyormi diye yapıyorum da inşallah sorun olmaz broTamam beni dinlemezsen bir hafta sonra yok yapamıyorsun deyip güle güle diyip kuruş vermeyecekler yol yakınken gitme canına yazık ben sana diyeyim geçende dedim ama belliki mecbursun
Bro icram var benim oralar kabul etmiyoHüseyingazi Karapürçek tarafına yakınsan opete markete sokuyum seni Güzelce çalış maaşın tıkır tıkır işler.
kanka sen ne arıyon bedavaya paramı verecekler sandınArkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
çalış kanka çalış daha iyisi çıkana kadar yükselene kadar çalış.Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
Bos yapmissin hocamDostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum
nereye gidersen git kanka o icranı ilahki alacaklarBro icram var benim oralar kabul etmiyo
Aynen bos yapmis konusuyo aOkuyana iş var yani masa başı ?
kanka okuyanada yok iş yanlıs anlama okuyunca sana direk banka müdürü falan olmuyorsunDostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum
Bro işe girdikten sonra kaç ay sonra maaşa icra gelirki keşke 1-2 ay gelmese icra maaşanereye gidersen git kanka o icranı ilahki alacaklar
2. Ayda gelirBro işe girdikten sonra kaç ay sonra maaşa icra gelirki keşke 1-2 ay gelmese icra maaşa
hiç belli olmuyor kanka orası2. Ayda gelir
Ben okumadım şuan 40 a resepsiyonda calisiyom.Dostum bedavaya ekmek yok iş beğenmiyorsunuz birde anlam veremiyorum masa başı istiyorsan okusaydın dostum