Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğalgaz

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,313
6,592
113
Hüseyingazi Karapürçek tarafına yakınsan opete markete sokuyum seni Güzelce çalış maaşın tıkır tıkır işler.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Tamam beni dinlemezsen bir hafta sonra yok yapamıyorsun deyip güle güle diyip kuruş vermeyecekler yol yakınken gitme canına yazık ben sana diyeyim geçende dedim ama belliki mecbursun
Bro stajım bitti aldılar işe yarın evraklari halledecem inşallah şef sordu yanımdaki adama yapabiliyormi diye yapıyorum da inşallah sorun olmaz bro

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,263
2,049
113
Arkadaşlar iş buldum 2 gün staj gördüm bedavaya çalıştım yani doğalgaz açma kapama işi fakat ayaklarım tutmuyo günde 40 km yürüdük sizce yapilirmi 27.200 maaş 5.200 de yemek karti
çalış kanka çalış daha iyisi çıkana kadar yükselene kadar çalış.

3-4 aydır işsizim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. En kral ünlülerle spor adamlarıyla iş adamlarıyla oturup kalkarken şimdi temizlik şirketine alınmak için kaç gündür uğraşıyorum. Bazı dönemler böyle olur maalesef diren. Daha iyisi nasibindeyse gelecektir bir şekilde. Sen çalış.