- 1,919
- 1,213
- 113
Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Geçmiş olsun Diyar dostDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Hoşgeldin ağamDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Hoşgeldin reisim Rabbim bidaha göstermesin imza falan yok demi reisDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Geçmiş olsun Kral herkes yavaş yavaş çıkıyor değil miDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
gecmis olsunDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
8 ay kaldım daha 7 ayım daha vardı yasadan yararlandikGeçmiş olsun kardeşim ne kadar kaldın içerde
Ben de bir senedir denetim görüyorum son 2-3 ay kaldı anasını satayım yatayı şimdi çıkardı hepsini çektim denetiminDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Reisim imza falanda yok demi8 ay kaldım daha 7 ayım daha vardı yasadan yararlandik![]()
İmza var çıkan herkes denetime çıktı 50k kişiHoşgeldin reisim Rabbim bidaha göstermesin imza falan yok demi reis
Allah göstermesin bir daha suç işlersen 3 sene infazı da takıyor arkana8 ay kaldım daha 7 ayım daha vardı yasadan yararlandik![]()
Geçmiş olsun . Gözün aydınDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Dışarıda olan denetimcileri bari dosyasını kapatsınlar 50k kişi gelmiş ya 😄İmza var çıkan herkes denetime çıktı 50k kişi
Geçmiş olsunDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Kumara ceza verseler ülkede insan kalmaz awyakında tekrar giren içeri kumara devam edersen puhahahahahahahah
Merhaba hocam geçmiş olsun alhilal 2.5 üst partizanbasket herperiot 35.5 üst liverpool Arsenal Milan handikaplı maçı alırsa yeni çıkmışsın ihtiyaç vardır güzel bi miktar şans için sana biseyler atacam minimum 5 ila 50 arası 😇 kabul edersen muhtelemen kilciksiz gelecekDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Dost herkes denetime çıktı denetim icindeyken suç icleyen mahvolur korkmayın verdikleri yasayı geri alırlar denetimi yatırırlar adamasenle birlikte 50k kişi dimi😏