- 38,684
- 38,814
- 113
Genelde ilk üç kuponda karşı tarafın hareketlerini tartar dost. Bilerek yatan maçları verirKıme ne zaman verdinBana bu zamana kadar 3 mac verdın 3 ü de nanay
![]()
Dördüncü kuponu her zaman gelmiştir kaçırma
Genelde ilk üç kuponda karşı tarafın hareketlerini tartar dost. Bilerek yatan maçları verirKıme ne zaman verdinBana bu zamana kadar 3 mac verdın 3 ü de nanay
![]()
İliğimize kadar kuruttu dost daha ne yapakGenelde ilk üç kuponda karşı tarafın hareketlerini tartar dost. Bilerek yatan maçları verir
ProfiterolErol ilk yarı oynatmadı takımı sımdı götünü yırtıyor yırt yavrum erol yırt![]()
SupangleProfiterol
yok dost ben kombine verdim o hepsine tekli oynayıp yatmıs bızım kuponlar oyledır ya hepsı tutar ya hepsı yatar 3 kupon vermedık yanıGenelde ilk üç kuponda karşı tarafın hareketlerini tartar dost. Bilerek yatan maçları verir
He yanı tekli oynayınca sayılmıyor illa kombine olması gerekıyorduyok dost ben kombine verdim o hepsine tekli oynayıp yatmıs bızım kuponlar oyledır ya hepsı tutar ya hepsı yatar 3 kupon vermedık yanı
bu sefer yatarsa distin den al parayı dost ama yatmıcakHe yanı tekli oynayınca sayılmıyor illa kombine olması gerekıyordu![]()
Dost işaretlersen sanmazsınnapoli 2 yaptı kasımpasa sandık dostEkli dosyayı görüntüle 263290