- 38,684
- 38,814
- 113
MAçı kapatta gelsin dost bizde nedenini bulmaya çalişiyoruz saatlerdirmac orta sahada kör dövüşünde geciyor valla 10 dakka izledım uykum geldi aw
MAçı kapatta gelsin dost bizde nedenini bulmaya çalişiyoruz saatlerdirmac orta sahada kör dövüşünde geciyor valla 10 dakka izledım uykum geldi aw
Tutmaması daha iyi dostBu kuponların bi bize denk gelmıyo erhan verdıgn kuponlardan daha 1 tanesi tutmadı D:
Halis 5kilo tşk farkıylaAmq karatası kazandı
100 ganyan da verse oynamam o ibineyeHalis 5kilo tşk farkıyla
ben attırmazsam kısme attırmaz hele erhan varsa o kuponun ıcınde sen hıc beklemeMAçı kapatta gelsin dost bizde nedenini bulmaya çalişiyoruz saatlerdir
Girdi yüklem dostcümleyi ögelerine ayırır mısın dost parmak girdi gizli özne mi
yazıklar olsun tekli 6.10 oran verdım sana oynamadın kombıne verdım 21 oran oynamadın konuna 4 kupon paylastım 2sı tuttu sen tutmayana oynadıysan senın sucun bakalım gonlumu nasıl alcanBu kuponların bi bize denk gelmıyo erhan verdıgn kuponlardan daha 1 tanesi tutmadı D:
S.et kısacası herşeyiyle giriyor işteGirdi yüklem dost
A.parmak özne
Giren kim “a.parmak”
Kıme ne zaman verdinyazıklar olsun tekli 6.10 oran verdım sana oynamadın kombıne verdım 21 oran oynamadın konuna 4 kupon paylastım 2sı tuttu sen tutmayana oynadıysan senın sucun bakalım gonlumu nasıl alcan
Dayanamazsın dost100 ganyan da verse oynamam o ibineye