- 569
- 263
- 63
Sağlıklı birşey değil ama bu nasıl bir teşvik knk🤣🤣🤣Ben 15 gün önce öyle yaptım rahatladım
Sağlıklı birşey değil ama bu nasıl bir teşvik knk🤣🤣🤣Ben 15 gün önce öyle yaptım rahatladım
Aynen öyle çürük oldu mu sıkıntıBuz veya soguk su hassas dişleri fena agrıtır yanlışın olmasın
Arkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
O işe yaramıyor kaç kere denedim curukse çektirmekten başka çare yok maalesefREİS KARANFİLİ AL 3 4 TANE AGZINA ÇİĞNE ONUN ACI SUYUNU agrıyan dısıne degdırdıkce oranın uyusdugunu acının gıttıgınız goreceksın
Peki adamın dişi ağrıyor burda doktor bile olsa ne yapabilir elinden birşey gelmiyor buraya yazıyor sanki burası şifa deposu 😂🤣😂Sağlıklı birşey değil ama bu nasıl bir teşvik knk🤣🤣🤣
Tek çare dişi çekmek başka çaresi yok diğerleri kısa vadeli çözümlerPeki adamın dişi ağrıyor burda doktor bile olsa ne yapabilir elinden birşey gelmiyor buraya yazıyor sanki burası şifa deposu 😂🤣😂
Şu an pense almış dişi çekiyordur 🤣🤣Bu arada biz bu kadar öneri sunuyoruz adam ortalarda yok konuyu açan şahıs jsjehehjwjw
Pala çozuldu mu sikintinArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Aklımın zekâtını versem 100 yıl idare edersin mk.Cehalet seni görse utancından üniversitesi bitirir aw
acısını çekmek daha mı kolayZor reis ya
şimdilik diş ağrısı hapı al ağrıyı kesiyor sigorta yoksa devlet hastanesinde ücretli muayene olacaksın 600-900 arası çekim ücreti çıkıyor onu halledemezsen genel sağlık sigortası yaptırılıyor sgk borcu olarak adına yansıyor vergi borcu gibi sonra ödüyorsunArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Arkadaşın biri öneri verdi diş ilacı onu aldım son paramla baya güçlüymüş uyuttuBu arada biz bu kadar öneri sunuyoruz adam ortalarda yok konuyu açan şahıs jsjehehjwjw
Yok dostPala çozuldu mu sikintin