Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Diogo Jota Hayatını Kaybetti

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Jota hayatını kaybetmiş bonus yokmu diyecekler cıkmaz umarım

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,504
10,312
113
Ronaldo instagramdan siyah beyaz fotoğrafını paylaşınca sakatlandı falan sandım, çok üzüldüm niye bilmiyorum da :(

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
ah be iki evlat kaybetmiş anası babası allah sabır versin :(

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Aramda bağ olmayan birisi ölünce ben üzülemiyorum açıkçası. Yani dünyada hergün birçok insan ölüyor. Bu yazdıklarıma uyuz olan arkadaşlara şunu demek istiyorum. Siz ölseniz, yakınlarınız ve tanıdıklarınız dışında kim üzülür ki. Ayrıca niye üzülsün. Yani ne sevinirsin ne de üzülürsün

Benim anam babam kardeşim öleceğine karşılık olarak isterse dünyada 100 milyon kişi ölsün onlar kalacaksa

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Aramda bağ olmayan birisi ölünce ben üzülemiyorum açıkçası. Yani dünyada hergün birçok insan ölüyor. Bu yazdıklarıma uyuz olan arkadaşlara şunu demek istiyorum. Siz ölseniz, yakınlarınız ve tanıdıklarınız dışında kim üzülür ki. Ayrıca niye üzülsün. Yani ne sevinirsin ne de üzülürsün

Benim anam babam kardeşim öleceğine karşılık olarak isterse dünyada 100 milyon kişi ölsün onlar kalacaksa
Malasef ateş düştüğü yeri yakıyor çok üzüldüm lakin bir yabancı benim için nede olsa 2 dakika sonra saçma sapan bir videoya gülebilirim Allah ailesine sabır versin

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Malasef ateş düştüğü yeri yakıyor çok üzüldüm lakin bir yabancı benim için nede olsa 2 dakika sonra saçma sapan bir videoya gülebilirim Allah ailesine sabır versin
Yani yanlış anlaşılmasın ama dünyada her gün ölen 68.000 kişiden birisi bana göre. Yani ölümüne ne üzülürüm ne sevinirim. Toprağı bol olsun. Ailesi için çok zor bir acı