- 13,418
- 8,912
- 113
O değilde kumar bizim ruhumuza işlemiş bilmediğimiz bir şey kalmamış bu illettenAma yunan da da bi anda yükselebiliyosun o var tabi
O değilde kumar bizim ruhumuza işlemiş bilmediğimiz bir şey kalmamış bu illettenAma yunan da da bi anda yükselebiliyosun o var tabi
Yunanda elinde 3 4 tane okey var aha diyosun tam bitecem çat vuruyo karşıdaki feleğin şaşırıyorAhahahhahahaha![]()
İnşallahparayı vurduk gibi geliyor
Kılıç çektin mi hiç sen cebinde 3 5 k para var ve kafan güzelkenO değilde kumar bizim ruhumuza işlemiş bilmediğimiz bir şey kalmamış bu illetten![]()
Ama olsun elinde o kadar okey varsa sen az sayı yiyorsun kank diğerleri düşünsünYunanda elinde 3 4 tane okey var aha diyosun tam bitecem çat vuruyo karşıdaki feleğin şaşırıyor![]()
hatrlatamadık reco patatesiz son şanslarEskı gunlerını hatırlat erhanım
Deme yahatrlatamadık reco patatesiz son şanslar
Yok kanka hiç olmadıKılıç çektin mi hiç sen cebinde 3 5 k para var ve kafan güzelken![]()
Etme be dayımhatrlatamadık reco patatesiz son şanslar
Canın sağolsun Erhanımhatrlatamadık reco patatesiz son şanslar
dedim gitti benım canım sağolsun bekleyin son 5 dk mızDeme ya![]()
Yemişim ruletini dersin o an öyle bi zevk yok , kağıt önüne düştüğünde masanın üstüne çıkarsın gider ordaki yancılara 50 şer bahşiş verirsin dünya senin olur mkYok kanka hiç olmadı![]()
Müslüm loadingdedim gitti benım canım sağolsun bekleyin son 5 dk mız![]()
yolla gelsinMüslüm loading
Ya bide Eros ordaki adamların cebindeki parayı alınca üzülüyordum ak vallahi bak.Sitelerde öyle olmuyor işteYemişim ruletini dersin o an öyle bi zevk yok , kağıt önüne düştüğünde masanın üstüne çıkarsın gider ordaki yancılara 50 şer bahşiş verirsin dünya senin olur mkama kurtuldum ben gitmiyorum 1 senedir kesinlikle
yolla gelsin
reco son 1.30 kurus kaldı discount alacaktım 28e bastım 70 kurus baktım kulaklıktan kazandınız sesi geldi :d 25 lirayla döner miyiz dersinMüslüm loading
Aha olacak kanka bu bir işaretreco son 1.30 kurus kaldı discount alacaktım 28e bastım 70 kurus baktım kulaklıktan kazandınız sesi geldi :d 25 lirayla döner miyiz dersin
Halledersin sen valla inanıyorum gaz değil kesinliklereco son 1.30 kurus kaldı discount alacaktım 28e bastım 70 kurus baktım kulaklıktan kazandınız sesi geldi :d 25 lirayla döner miyiz dersin