O maç ixinden en güvendiğim maçtı da neyse kral daha birsuuru maç var gelmez bence holigan özel oranı alinHollandaaya 2/x yapsaydın keşke 14 olurdu neyse 13 ne veriyor
O maç ixinden en güvendiğim maçtı da neyse kral daha birsuuru maç var gelmez bence holigan özel oranı alinHollandaaya 2/x yapsaydın keşke 14 olurdu neyse 13 ne veriyor
2_0 yaptı zaten 13 bildin say ne veriyo 13 gelirseO maç ixinden en güvendiğim maçtı da neyse kral daha birsuuru maç var gelmez bence holigan özel oranı alin
Yok dostum ne 13 u gelmez diom daha 6 maç var yatar bu haftaya sağlam 5600 luk yapmaya çalışacam bakalım burda da etkinlik yapalım belki ozmn bişeyler olur bunu salladik2_0 yaptı zaten 13 bildin say ne veriyo 13 gelirse
Sonuç dost alırmısın yarım milyon anlamıyorum bu totodanHiroshima 1-0 ikinci yari bi aksilik cikmazsa cepte
Geriye kashiwa 01 Çifte hirvatistan kazanir kaliyo
15 bilsek tahminimce 500k civari aliyoruz ama kolombiyadan yatti su an kalan 2 macim var 2 de 2 olursa 30-40 düşer insallah diye umit ediyoruzSonuç dost alırmısın yarım milyon anlamıyorum bu totodan
İnşallah15 bilsek tahminimce 500k civari aliyoruz ama kolombiyadan yatti su an kalan 2 macim var 2 de 2 olursa 30-40 düşer insallah diye umit ediyoruz
İnsallah 14 aliriz ya Hırvatistan korkutuyo birazBelli olmaz ama 14 bilene iyi verir
Ben her hafta oynarım bu hafta Belçika, İtalya sürpriz sayılacak maçlar. 15 bilen pek çıkmaz. 14 bilirsen 20k üzeri alırsın. Ben Belçika, kolombiya, malta 1/2 cifteden şu an 3 fire ile devam ediyorum15 bilsek tahminimce 500k civari aliyoruz ama kolombiyadan yatti su an kalan 2 macim var 2 de 2 olursa 30-40 düşer insallah diye umit ediyoruz
Beni de tek kolombiya yakti şimdi 3 mac kaldi biri 1X2 digeri kashiwa 01Ç Hırvatistan kazanirBen her hafta oynarım bu hafta Belçika, İtalya sürpriz sayılacak maçlar. 15 bilen pek çıkmaz. 14 bilirsen 20k üzeri alırsın. Ben Belçika, kolombiya, malta 1/2 cifteden şu an 3 fire ile devam ediyorum
1-1 olduAllahin belasi tokyo verdy öne geçti totota 01 Çifte hayaller bi sonraki bahara kaldı yine
Sana en kötü ihtimal alacağım parayi söylüyorum 35K en babada 300KAn itibariyle 14 te 13 olduk
Yarin oynanacak Hırvatistan - Çek Cumhuriyeti maci kaldi
Hırvatistan kazanirsa 15 de 14 olucaz inşallah
Keşke ama o kadar vermesi mümkün değil patlayan çok maç yok hep düz geldi kime sorsam 13-14 üm diyor tahminimce 10k civari anca aliriz o da Hırvatlar yenerseSana en kötü ihtimal alacağım parayi söylüyorum 35K en babada 300K
Kolombiya, Belçika, İtalyadan zaten çok kişi patladi. Haydi diyelim bunun %50 si 15 te 15 bilse bile %50 side diğer 15 maçın 2-3 tanesinde mutlaka patlar. 20k dan az 300 dende fazla alamazsınKeşke ama o kadar vermesi mümkün değil patlayan çok maç yok hep düz geldi kime sorsam 13-14 üm diyor tahminimce 10k civari anca aliriz o da Hırvatlar yenerse