15 olsaymoş iyiymiş umarım az kişi bilmiştir bunların bi sayfası vardı orda kaç kişi kaçta kaç gidiyor görünüyordu14 bildik arkadaşlar yarin ne kadar alicaz bakıp görelim %5 dağıtım
15 olsaymoş iyiymiş umarım az kişi bilmiştir bunların bi sayfası vardı orda kaç kişi kaçta kaç gidiyor görünüyordu14 bildik arkadaşlar yarin ne kadar alicaz bakıp görelim %5 dağıtım
50 den aşağı almazsınKafamda belli zaten liste 5-6 kişi var ikramiye tutari yüzde 5 i ni dagiticam adam başı yüzde 1 düşüyo iyi bişey aliriz inşallah
Şimdi %de olarak favorilerden Belçika, İtalya, Kolombiya patlamış. Japon ligi 1 bitmiş 0-2 kapatıp patlayanlarda olacaktır.Kafamda belli zaten liste 5-6 kişi var ikramiye tutari yüzde 5 i ni dagiticam adam başı yüzde 1 düşüyo iyi bişey aliriz inşallah
Maç bitimi max 30 dk sonuçlar aciklanir
O kadar erken mi yaMaç bitimi max 30 dk sonuçlar aciklanir
Zor maksimum 8 k50 den aşağı almazsın
Ben her hafta oynuyorum ondan tecrubeliyim😀O kadar erken mi ya
Bilen çok olduğu için2k civari diyor tahmin sitelerinde
15 le 14 arasi nasil bu kadar fark oluyor ki
Eski haftalara baktim genelde tutturmuslar
Bizim arkadaş bi ara bandırma son maçtı 15/15 bilmişti geçen sene 4k vermişti değmemişti2k civari diyor tahmin sitelerinde
Kolon içinde kolon hesaplar. Mesela14 bilen 10k alacak ya sen sadece 10k almazsın. Kolunun içinde onu kaç kez çarpıyor. 10 kez çarpsa 100k2k civari diyor tahmin sitelerinde
Ha o zaman başka çarpma toplama muhabbeti varsa yine iyi verirKolon içinde kolon hesaplar. Mesela14 bilen 10k alacak ya sen sadece 10k almazsın. Kolunun içinde onu kaç kez çarpıyor. 10 kez çarpsa 100k
Ben bi ara 14 bildim 1200 veriyordu bi baktım 4 küsür verdi. Şimdi senin kolon çok fazla ona göre hesaplar. Sistemli kuponları extra 14 13 12 olarak yine hesaplar, bunları yine içinde extra hesaplar. 14 bilene 10k veriyor 10k kazandım dersin bi bakarsın 100k üstü kazanmissinHa o zaman başka çarpma toplama muhabbeti varsa yine iyi verir
Bakiye eklenmedi hala
Çok az vermişBakiye eklenmedi hala